Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Πρόεδρος ΚΟΑ: Επιβάλλεται να γίνει Υφυπουργείο Αθλητισμού

Offsite Team -
05.07.2022

Πρόεδρος ΚΟΑ: Επιβάλλεται να γίνει Υφυπουργείο Αθλητισμού

Παρουσίασε την αποτίμηση των αποτελεσμάτων της 7ης Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού 2021 ο ΚΟΑ

Την αποτίμηση των αποτελεσμάτων της 7ης Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού 2021 παρουσίασε ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού στους εκπροσώπους των εμπλεκομένων φορέων, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΚΟΑ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΚΟΑ, έγινε παράλληλα η ενημέρωση για την 8η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού #BeActive, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 23 ως τις 30 Σεπτεμβρίου σε όλη την Ευρώπη.

Ο Πρόεδρος του ΚΟΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης, σε ομιλία του εστίασε στην επιτυχία και την αξία του προγράμματος #BeActive, μίλησε για τη μαγεία του αθλητισμού και τι προσφέρει στον άνθρωπο, ενώ στάθηκε και στο γεγονός ότι «το 2022 έχει ανακηρυχθεί ως Ευρωπαϊκό Έτος Νεολαίας».

Επανέλαβε, παράλληλα, τη θέση του ότι επιβάλλεται να γίνει Υφυπουργείο Αθλητισμού μετά τις Προεδρικές Εκλογές 2023.

>>> Διαβάστε επίσης: ΓΔ ΥΠΕΣ: Φέτος είχαμε 4250 γεννήσεις & 12.000 αφίξεις μεταναστών <<<

Από την πλευρά της, η Διά Βίου Πρέσβειρα της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού και μέλος του ΔΣ ΚΟΑ Κάλλη Χατζηιωσήφ επισήμανε ότι η 8η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού εστιάζει τους στόχους της για κοινωνική πρόοδο στη βελτίωση του ανθρώπινου παράγοντα μέσω των νέων ανθρώπω»

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, επίσης, τα μέλη του ΔΣ ΚΟΑ Ανδρόνικος Ανδρονίκου, Σωτήρης Αδάμου και Έλενα Παπακώστα.

Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης έγινε η παρουσίαση των αποτελεσμάτων της 7ης Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού 2021 και στο πλαίσιο αυτής απονεμήθηκαν τα τιμητικά έπαθλα στους φορείς που συμμετείχαν ως διοργανωτές δράσεων το 2021, στους χορηγούς και υποστηρικτές επικοινωνίας της εκστρατείας.

Επίσης απονεμήθηκαν τα βραβεία στους διοργανωτές των δράσεων που συμμετείχαν στον εθνικό διαγωνισμό #BeActive Awards 2021.

Ακολούθησε στο δεύτερο μέρος η καθιερωμένη ενημέρωση προς τους φορείς για την 8η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού.

Η Λειτουργός Ευρωπαϊκών και Διεθνών Υποθέσεων και Εθνική Συντονίστρια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού Ιωάννα Παρασκευοπούλου αναφέρθηκε στα οργανωτικά στοιχεία της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού, ενώ παρουσιάστηκαν οι παράμετροι που αφορούν στην προβολή της εκστρατείας από το συνεργάτη του #BeActive Μάριο Χριστοδούλου.

(ΚΥΠΕ)

Home