Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Προσοχή! Αυτοί είναι οι δρόμοι που επηρεάζονται - Ποιοί κλείνουν

Offsite Team -
03.03.2020

Προσοχή! Αυτοί είναι οι δρόμοι που επηρεάζονται - Ποιοί κλείνουν

Thumbnail
Eνημέρωση για την κατάσταση του οδικού δικτύου - Που θα διεξάγονται εργασίες

Χωρίς κάποιο σοβαρό πρόβλημα, στις κύριες αρτηρίες του οδικού δικτύου ξεκινά η σημερινή μέρα. Στις κεντρικές οδούς των πόλεων αναμένεται να παρατηρηθεί η συνήθης, πρωινή, αυξημένη, τροχαία κίνηση.

Σε ορισμένες περιοχές, η διεξαγωγή εργασιών πιθανόν να προκαλέσει κάποια προβλήματα.

Στη Λεμεσό, μεταξύ των ωρών 09:00 - 12:30, στον Παρακαμπτήριο δρόμο Λεμεσού, μεταξύ των κυκλικών κόμβων Πολεμιδιών και Νέου Λιμανιού, θα εκτελούνται εργασίες αντικατάστασης λαμπτήρων σε τύπου LED.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, με κατεύθυνση από Λεμεσό προς Λευκωσία και αντιστρόφως θα κλείνουν εναλλάξ η λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας και η λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας σε μήκος 100μ. περίπου και η διακίνηση της τροχαίας θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

Στη Λευκωσία, συνεχίζονται οι εργασίες αντικατάστασης πεπαλαιωμένου εξοπλισμού σηματοδότησης σε 69 φωτοελεγχόμενες συμβολές, με νέου τύπου χαμηλής κατανάλωσης (Extra Low Voltage-ELV) με λαμπτήρες LED, σύστημα καταμέτρησης εναπομείναντα χρόνου (pedestrian countdown) και σύστημα ζήτησης τύπου αφής για πεζούς.

Αυτή την εβδομάδα (3/3 – 7/3/2020) θα διεξάγονται εργασίες στις πιο κάτω συμβολές: 

•    Λεωφ. Λάρνακος/Κέννεντυ/Διγ. Ακρίτα (Δήμος Λευκωσίας)

•    Λεωφ. Αθαλάσσας/Μ. Κουσουλίδη (Δήμος Στροβόλου)

•    Λεωφ. Λεμεσού/Οδός Αρμενίας (Δήμος Στροβόλου)

Οι εργασίες σε κάθε φωτοελεγχόμενη συμβολή θα ολοκληρώνονται εντός μιας ημέρας, αναλόγως των καιρικών συνθηκών. Κατά τη διάρκεια των εργασιών η κυκλοφορία στις συμβολές θα ελέγχεται από σύστημα προσωρινών φώτων τροχαίας ή θα γίνεται διαχείριση της κυκλοφορίας με τη βοήθεια της Αστυνομίας.

Οι εργασίες θα ξεκινούν καθημερινά μετά την πρωινή ώρα αιχμής και θα ολοκληρώνονται πριν την απογευματινή ώρα αιχμής, εκτός απροόπτου, περιορίζοντας την αναπόφευκτη διαταραχή της κυκλοφορίας στο ελάχιστο δυνατόν.

Home