Προσοχή: Κλείνει τμηματικά ο αυτοκινητόδρομος Λ/σιας-Λ/σου

Προσοχή: Κλείνει τμηματικά ο αυτοκινητόδρομος Λ/σιας-Λ/σου

Όλες οι πληροφορίες για τις εργασίες στον αυτοκινητόδρομο

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι από τη Δευτέρα 29/7/2019 μέχρι την Πέμπτη 1/8/2019, μεταξύ των ωρών 09:00 – 15:00 και την Παρασκευή 2/8/2019, από τις 09:00 μέχρι τις 12:00 μ., στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού, από τα φώτα τροχαίας “Καλησπέρα” μέχρι τη γέφυρα Σκαρίνου, θα εκτελούνται εργασίες επιδιόρθωσης χτυπημένων στηθαίων ασφαλείας της κεντρικής νησίδας.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα κλείνει τμηματικά η λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας σε μήκος 200 μέτρων περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή βραδείας κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.  

Home