Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Πρόστιμο €8 χιλιάδες σε μια υπεραγορά-Υπαλλήλοι χωρίς safepass

Offsite Team -
05.02.2022

Πρόστιμο €8 χιλιάδες σε μια υπεραγορά-Υπαλλήλοι χωρίς safepass

Thumbnail
Καταγγέλθηκαν 11 πολίτες και 2 υπεύθυνοι υποστατικών για παραβίαση μέτρων COVID - 19

Σε καταγγελία 11 πολιτών και 2 υποστατικών, προχώρησε η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο, μετά από 1.751 ελέγχους που πραγματοποίησε παγκύπρια, ώστε να διαπιστωθεί η τήρηση και η εφαρμογή των διαταγμάτων του περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου.

 

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας Αρχηγείου Αστυνομίας, στη Λευκωσία πραγματοποιήθηκαν 490 έλεγχοι, στο πλαίσιο των οποίων καταγγέλθηκαν ένας υπεύθυνος  υποστατικών και πέντε πολίτες.

Στη Λεμεσό πραγματοποιήθηκαν 108 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν τρεις καταγγελίες πολιτών, στη Λάρνακα πραγματοποιήθηκαν 415 έλεγχοι χωρίς καταγγελίες και στην Πάφο πραγματοποιήθηκαν 139  έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν δύο καταγγελίες πολιτών και ενός υποστατικού.

Στην Αμμόχωστο πραγματοποιήθηκαν 334 έλεγχοι και καταγγέλθηκε ένας πολίτης, ενώ στην περιοχή Μόρφου πραγματοποιήθηκαν 132, χωρίς να προκύψουν καταγγελίες.

Εξάλλου, η Τροχαία διενήργησε 125 ελέγχους σε όλη την Κύπρο, χωρίς να προκύψει καταγγελία, ενώ καταγγελίες δεν προέκυψαν ούτε από τους 8 ελέγχους της λιμενικής αστυνομίας.  

Σε σχέση με τα πρόστιμα στα υποστατικά, στην επαρχία Λευκωσίας επιβλήθηκε πρόστιμο 8 χιλιάδες ευρώ σε μια υπεραγορά, στην οποία ο ιδιοκτήτης επέτρεψε σε υπαλλήλους να εργάζονται χωρίς safe pass.

Στην Πάφο ανοίχθηκε φάκελος για μπαράκι, με τον  ιδιοκτήτη να οδηγείται στο δικαστήριο, γιατί εξυπηρετούσε πελάτες χωρίς άδειες ποτού και μουσικής.

ΚΥΠΕ

Home