Σαββίδης ανήμερα Αγ. Ειρήνης: «Ευχαριστώ τους αστυνομικούς»

Σαββίδης ανήμερα Αγ. Ειρήνης: «Ευχαριστώ τους αστυνομικούς»

Το μήνυμα του Υπουργού

Ένα τεράστιο ευχαριστώ απευθύνει ο Υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Σαββίδης προς τα μέλη της Αστυνομίας. Ανήμερα της Αγίας Ειρήνης, προστάτιδος της Αστυνομίας σε μήνυμά του ο Υπουργός τονίζει: «Σε αυτή τη γεμάτη από συμβολισμούς ημέρα, αισθάνομαι την ανάγκη να απευθυνθώ σε όλα τα Μέλη της Αστυνομίας και να σας επαναλάβω τις ευχαριστίες μου για τη συμπεριφορά που επιδεικνύετε στη μεγάλη συντεταγμένη προσπάθεια που καταβάλλεται για προστασία της δημόσιας υγείας από την πανδημία». 

>> Τώρα η Offsite και σε app. Κατεβάστε ΕΔΩ για Android και ΕΔΩ για iOS <<

Ο Υπουργός τόνισε ακόμα: «Ταυτόχρονα, σας παροτρύνω να συνεχίσετε με αφοσίωση, επαγγελματισμό και σεβασμό να υπηρετείτε το λειτούργημα και να επιτελείτε το πολυδιάστατο έργο σας, που είναι μια διαρκής προσπάθεια για πρόληψη και καταπολέμηση του εγκλήματος. Αποτελεί κοινό στόχο η ενίσχυση της ασφάλειας του πολίτη, ο συνεχής εκσυγχρονισμός του Αστυνομικού Σώματος, και η ενδυνάμωση της εμπιστοσύνης και των σχέσεων αλληλοβοήθειας μεταξύ Αστυνομίας και πολιτών».

Σε άλλο σημείο ο Υπουργός αναφέρει: «Η 5η Μαΐου είναι για τα μέλη της Αστυνομίας Κύπρου ημέρα εορτής και τιμής, ημέρα υπόμνησης και άντλησης δύναμης, ημέρα δέσμευσης στο υψηλό καθήκον για τη διαφύλαξη της ασφάλειας και την προστασία του πολίτη.

Ταπεινά αποτείνουμε ύψιστη τιμή προς το πρόσωπό της, τιμώντας με δέος ανήμερα της εορτής της την Προστάτιδα της Αστυνομίας, την Αγία Ειρήνη. Και με σεβασμό στρέφουμε τη σκέψη σε όλα τα Μέλη του Σώματος, γυναίκες και άνδρες, που εν καιρώ πολέμου και ειρήνης, τελώντας σε διατεταγμένη υπηρεσία ή μη, τίμησαν με αφοσίωση και θάρρος τον όρκο, τη στολή, την αποστολή και την πατρίδα μας».

 

Home