Σάρωσε το Λύκειο Αγ. Νεοφύτου - Τρεις μαθήτριες με 20αρι (Βίντεο)

Σάρωσε το Λύκειο Αγ. Νεοφύτου - Τρεις μαθήτριες με 20αρι (Βίντεο)

Όλα όσα δήλωσαν

Δεν είναι η πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια που μαθητές του Λυκείου Αγίου Νεοφύτου στην Πάφο πετυχαίνουν εξαιρετικά αποτελέσματα στις Παγκύπριες εξετάσεις. 

 

Φέτος σάρωσε κυριολεκτικά αφού τρεις μαθήτριες είναι ανάμεσα στους 13 πρωτεύσαντες πετυχαίνοντας το απόλυτο εικοσάρι. 

 

-Η Γιαλλούρη Μαρία εξασφάλισε θέση στο Τμήμα Κλασικών Σπουδών και Φιλοσοφίας

-Η Ιερωνύμου Νίκη εξασφάλισε θέση στο Τμήμα Μαθηματικών και Στατιστικής

-Η Διομήδους Ευανθία εξασφάλισε θέση στο Τμήμα Ιατρικής Σχολής

Τι δηλώνουν οι 3 μαθήτριες

Μαρία Γιαλλούρη (Τμήμα Κλασσικών Σπουδών και Φιλοσοφίας)

«Νιώθω μεγάλη ικανοποίηση και χαρά, δεν το περίμενα. Είμαι πολύ μεγάλο κατόρθωμα και δεν περίμενα. Με δουλειά και θέληση μπορούμε να καταφέρουμε όλοι ότι θέλουμε».

Πως τα κατάφερε:

«Δεν διάβαζα υπερβολικά. Διάβαζα συστηματικά και με πρόγραμμα από την αρχή της χρονιάς και αυτό με βοήθησε να τα καταφέρω».

Ευανθία Διομήδους (Ιατρική Σχολή)

«Δεν το περίμενα ούτε εγώ. Δουλεύαμε για ένα καλό αποτέλεσμα και την φετινή χρονιά αλλά και τα τελευταία χρόνια. Είχαμε όλοι ως στόχο το συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Νιώθεις μια ικανοποίηση και δικαίωση του κόπου σου και της δουλειάς σου»

Νίκη Ιερωνύμου (Μαθηματικών και Στατιστικής)

«Είμαστε πολύ ικανοποιημένες για τα αποτελέσματα. Δεν το περίμενα καθόλου. Είναι αποτέλεσμα δουλειάς των τελευταίων χρόνων και συστηματικού διαβάσματος. Οι καθηγητές και οι γονείς μας μας στήριξαν και μας βοήθησαν και αυτό ήταν πολύ σημαντικό»

Ο Βοηθός Διευθυντής Α’ του Λυκείου Αγίου Νεοφύτου στην Πάφο Ανδρέας Τσαγγαρίδης τόνισε ότι έχει γίνει παράδοση μαθητές του Λυκείου να κατακτούν τις πρώτες θέσεις:

 

«Με ιδιαίτερη χαρά πληφοφορθηκαμε ότι τρεις μαθήτριες του σχολείου μας ήταν ανάμεσα στους πρωτεύσαντες. Έχει γίνει παράδοση τα τελευταία χρόνια μαθητές του σχολείου μας να κατακτούν πρώτες θέσεις στις Παγκύπριες. Οι μαθήτριες μας κατέκτησαν την πρώτη θέση σε τρεις σχολές. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά Η επιτυχία πιστώνεται πρώτα στα παιδιά για την συστηματική προσπάθεια τους»

Οι τρεις Παφίτισσες που πήραν 20σαρι μιλούν για την επιτυχία τους - Φοίτησαν στο ίδιο Λύκειο(Βίντεο)

Home