Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Σε διαμαρτυρία καθ’ όλη τη νύκτα οι κάτοικοι του Μιτσερού

Offsite Team -
02.08.2022

Σε διαμαρτυρία καθ’ όλη τη νύκτα οι κάτοικοι του Μιτσερού

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - ΒΙΝΤΕΟ: Δυναμικά μέτρα το πρωί

Καθ΄ όλη τη διάρκεια της νύκτας θα παραμείνουν επί τόπου, στον χώρο όπου προορίζεται να γίνει το εργοστάσιο ασφαλτικού στο Μιτσερό, οι κάτοικοι της περιοχής με αίτημα να ανασταλούν οι εργασίες εγκατάστασης του. Το πρωί θα συνεχίσουν και πάλι τα δυναμικά τους μέτρα χωρίς να αποκλείουν και το κλείσιμο του δρόμου Κάτω Μονής προς Άγιο Ιωάννη Μαλούντας.

>>>> Χειροπέδες σε Κοινοτάρχες στο Μιτσερό / Έκλεισαν δρόμοι (Φωτο)

>>> NEO - Brief Platinum, το πρώτο διαδραστικό περιοδικό από την Δημοσιογραφική Ομάδα της Brief. Κάνε δωρεάν εγγραφή ΕΔΩ για να παραλάβεις το πρώτο τεύχος με αποκλειστικό αφιέρωμα στις Φοιτητικές Εστίες <<<

Αυτό δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο κοινοτάρχης Αγροκηπιάς Σωτήρης Κυριάκου, ο οποίος ανέφερε ότι συγκεντρώνεται συνέχεια κόσμος στην περιοχή. «Ο κόσμος σηκώθηκε από τον καναπέ γιατί πρέπει να προστατεύσουμε την υγεία των κατοίκων μας. Δεν έχουμε άλλα περιθώρια», είπε.

2

Στην περιοχή, συνέχισε, θα έχουμε συνέχεια άτομα που θα αλλάζουν εκ περιτροπής ώστε να υπάρχει παρουσία για αποτροπή οποιασδήποτε έναρξης εργασιών εκ μέρους του εργολάβου.

>>> Διαμαρτυρόμενοι Μιτσερό: Άντρες τις ΜΜΑΔ έδειξαν υπέρμετρη βία

1

Ο κ. Κυριάκου ανέφερε ότι θα υπάρξει μια συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας μεταξύ 25 και 26 Αυγούστου για συζήτηση του θέματος.

>>> Ανδρέου: Εξύβρισαν τους Αστυνομικούς οι δυο Κοινοτάρχες

«Ζητήσαμε να αναστείλει η εταιρεία τις εργασίες της μέχρι τουλάχιστον τη συνάντηση με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη. Εμείς είμαστε βέβαιοι ότι θα πείσουμε τον Πρόεδρο ότι αδικούν την περιοχή μας λόγω των πολλών οχληρών αναπτύξεων που έχουμε. Δυστυχώς ήθελαν να εξυπηρετήσουν μια κατάσταση που λέγεται Δάλι», είπε.

Πρόσθεσε ότι «μόνο ο Πρόεδρος μπορεί να πάρει απόφαση για να αναστείλει προσωρινά τις εργασίες μέχρι να έχουμε την ευκαιρία να τοποθετηθούμε κι εμείς».

5

Ερωτηθείς ο κ. Κυριάκου είπε ότι οι διαμαρτυρίες στην περιοχή θα είναι επ΄ αόριστον μέχρι να υπάρξει συνεννόηση για το θέμα με την κυβέρνηση, προς όφελος της υγείας των κατοίκων.

1

ΚΥΠΕ

Home