Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Σε ισχύ η απογευματινή εργασία στα δημόσια νοσηλευτήρια

Offsite Team -
05.09.2022 - 09:41

Σε ισχύ η απογευματινή εργασία στα δημόσια νοσηλευτήρια

Πως θα μπορεί ο κόσμος να κλείνει ραντεβού

Σε ισχύ από σήμερα, 5 Σεπτεμβρίου είναι το πρόγραμμα απογευματινής εργασίας στα δημόσια νοσηλευτήρια, μετά και την συμφωνία που επιτεύχθηκε μεταξύ του ΟΚΥπΥ και των συντεχνιών των γιατρών και των νοσηλευτών στις 11 Ιουλίου.

>>>  BRIEF PLATINUM - 2ο Τεύχος - Αφιέρωμα UNIC - Πέραν των 100 τίτλων σπουδών - Τα ποσοστά εργοδότησης των αποφοίτων του / Ρεπορτάζ, βίντεο από όλες τις Μαρίνες της Κύπρου / Επιχειρηματικά νέα / Αναλύσεις / Παραοικονομία ΕΔΩ <<<

Ένας στόχος για λειτουργία των νοσηλευτηρίων και κατά τις απογευματινές ώρες έχει επιτευχθεί, είχε δηλώσει ο Εκπρόσωπος Τύπου του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ) Χαράλαμπος Χαριλάου.

«Ο κόσμος θα μπορεί να κλείνει τα ραντεβού του έχοντας δύο επιλογές. Η μια επιλογή για όσους είναι γνώστες και έχουν διαδίκτυο, είναι να μπορούν να κλείνουν το ραντεβού τους μέσω της ιστοσελίδας του Οργανισμού, να κάνουν αίτημα και εντός 48 ωρών θα επικοινωνεί λειτουργός μαζί τους, όπου θα τους καθορίζει την μέρα και την ώρα. Η δεύτερη επιλογή είναι από τα τηλέφωνα που ήδη γνωρίζει ο κόσμος», πρόσθεσε.

ΚΥΠΕ

Home