Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Σήμερα πραγματοποιούνται 12 πτήσεις από και προς Κύπρο

Offsite Team -
10.06.2020 - 13:35

Σήμερα πραγματοποιούνται 12 πτήσεις από και προς Κύπρο

Thumbnail
Εξι αναχωρήσεις και έξι αφίξεις είναι προγραμματισμένες για σήμερα στο αεροδρόμιο Λάρνακας

Εξι αναχωρήσεις και έξι αφίξεις πραγματοποιούνται σήμερα στο αεροδρόμιο Λάρνακας, δεύτερη μέρα της επαναλειτουργίας του, μετά την απαγόρευση πτήσεων από και προς την Κύπρο στις 21 Μαρτίου, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

>>> Τώρα η Offsite και σε app. Κατεβάστε ΕΔΩ για Android και ΕΔΩ για iOS <<<

 Οι εξι αναχωρήσεις είναι προς Βουδαπέστη, Βουκουρέστι, Αθήνα, Σόφια, Κάϊρο και Luton στο Λονδίνο ενώ οι αφίξεις προέρχονται από  Αθήνα (2), Βουκουρέστι, Βουδαπέστη, Σόφια και  Luton.

 

Σημειώνεται ότι οι πτήσεις από Βουκουρέστι και Κάϊρο είναι επαναπατρισμού.  

Υπενθυμίζεται ότι τα μέτρα ασφάλειας και υγιεινής που έχουν ληφθεί στο αεροδρόμιο Λάρνακας για αποτροπή της μετάδοσης του κορωνοϊού είναι πολύ αυστηρά, αφού δεν επιτρέπεται σε κανένα η είσοδος στον αερολιμένα εκτός από τους επιβάτες και το προσωπικό.  

Επίσης στην είσοδο του αεροδρομίου υπάρχουν σημεία με αντισηπτικά, ενώ οι επιβάτες προχωρούν σε ειδικό χώρο με θερμοκάμερα για να τους ληφθεί η θερμοκρασία.  

Ακόμα τα σημεία check in είναι ανοικτά εναλλάξ προκειμένου να τηρηθούν οι απαραίτητες αποστάσεις από τους επιβάτες, ενώ στις καρέκλες που βρίσκονται στο χώρο αφίξεων και αναχωρήσεων υπάρχουν κόκκινα και πράσινα σήματα, ώστε ο κόσμος να κάθεται μόνο στα πράσινα και τα κόκκινα να είναι κενά.  

Ταυτόχρονα στο έδαφος υπάρχουν σήματα για να τηρούν οι επιβάτες τις απαραίτητες αποστάσεις, ενώ γίνεται πιο ενδελεχής και σχολαστική καθαριότητα σε όλους τους χώρους του αεροδρομίου.  

Επίσης αναρτημένα κοντά στις πινακίδες ανακοινώσεων για τις αφίξεις και αναχωρήσεις επιβατών καθώς και στα σημεία παραλαβής αποσκευών,  υπάρχουν ανακοινώσεις για τις αποστάσεις που πρέπει να τηρούνται αλλά και για μέτρα προφύλαξης που πρέπει να λαμβάνει ο κόσμος.  

Τα ίδια αυστηρά μέτρα ασφαλείας τηρούνται στο αεροδρόμιο Λάρνακας και κατά την άφιξη των επιβατών, οι οποίοι φέρουν μάσκα στο πρόσωπο ενώ βρίσκονται στο αεροπλάνο.  

Στη συνέχεια περνούν από θερμοκάμερα για να τους ληφθεί η θερμοκρασία και στη συνέχεια μεταβαίνουν στο ειδικό σημείο για τον απαραίτητο έλεγχο  διαβατηρίων και των άλλων πιστοποιητικών που πρέπει να έχουν μαζί τους.

ΚΥΠΕ

Home