Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Σταμάτησε στους 7 ο «Ορέστης»; -Εξετάζει νέο πλάνο η Πυροσβεστική

του Έκτορα Γεωργίου -
27.04.2019 - 08:37

Σταμάτησε στους 7 ο «Ορέστης»; -Εξετάζει νέο πλάνο η Πυροσβεστική

Thumbnail
Ενώπιον του Δικαστήριου θα παρουσιαστεί σήμερα ο 35χρονος

Και ενώ η Ανάσταση είναι προ των πυλών, η Κύπρος παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τις εξελίξεις γύρω από την πολύκροτη υπόθεση του 35χρονου Αξιωματικού. 

Μετά και την χθεσινή ολοκλήρωση των ερευνών στο πεδίο βολής της Ορούντας , στη λίμνη Μεμί του Ξυλιάτου και στη κόκκινη λίμνη του Μιτσερού σήμερα θα επαναρχήσουν εκ νέου. 

Συγκεκριμένα, στη λίμνη Μεμί θα επιχειρήσουν εκ νέου όι δύτες με την χρήση σκάφανδρου, ενώ στην κόκκινή λίμνη στο Μιστερό οι έρευνες θα πραγματοποιηθούν με τη χρήση καμερών. 

LIVE: Όλες οι εξελίξεις για την υπόθεση που συγκλονίζει την Κύπρο

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε περίπτωση που οι έρευνες δεν φέρουν καρπούς η Πυροσβεστική σε συνεργασία με ιδιωτική εταιρεία εξετάζει νέο πλάνο ερευνών. Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται να γίνει χρήση sonar για τον εντοπισμό των πτωμάτων στις 2 λίμνες.

Στο μεταξύ σήμερα, ο 35χρονος αναμένεται να οδηγηθεί εκ νέου στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας για ανανέωση της του διατάγματος κράτησης του. 

Τέλος να αναφέρουμε ότι μέχρι στιγμής ο 35χρονος έχει παραδεχθεί 7 φόνους, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες επιμένει ότι δεν έχει σκοτώσει άλλες ωστόσο οι Αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα.

Έκτορας Γεωργίου

Home