Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Στη δημοσιότητα το όνομα του δύτη που εντοπίστηκε νεκρός

Offsite Team -
29.08.2021 - 13:15

Στη δημοσιότητα το όνομα του δύτη που εντοπίστηκε νεκρός

Εντοπίστηκε σε βάθος 18 μέτρων

Εντοπίστηκε λίγο πριν τις 11.30 το πρωί, σε βάθος 18 μέτρων, ο δύτης ο οποίος αγνοείτο από χθες το μεσημέρι στη θαλάσσια περιοχή του αεροδρομίου Λάρνακας, ανακοίνωσε το Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (ΚΣΕΔ).

Πρόκειται για τον Μάριο Πάτσαλο από την Λευκωσία.

 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΚΣΕΔ «ο αγνοούμενος δύτης εντοπίστηκε  στις 11:23 στη θαλάσσια περιοχή αεροδρομίου Λάρνακας, σε βάθος 18 μέτρων και μεταφέρθηκε στο Λιμάνι Λάρνακας, όπου παραδόθηκε σε ασθενοφόρο και στο ΤΑΕ Λάρνακας».

 

Προστίθεται ότι «στις επιχειρήσεις εντοπισμού συμμετείχαν ελικόπτερο Μονάδας Αεροπορικών Επιχειρήσεων Αστυνομίας, Μονάδα Υποβρυχίων Καταστροφών της Εθνικής Φρουράς με σκάφος και ομάδα δυτών, Λιμενική & Ναυτική Αστυνομίας με σκάφη και ομάδα δυτών, Ναυαγοσώστες επαρχιακής Διοίκησης Λάρνακας με σκάφη ΕΜΑΚ με σκάφη και ομάδα δυτών, Πεζές Ομάδες Έρευνας Πολιτικής Άμυνας, Πεζά Περίπολα Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας, Εθελοντικές Ομάδες με μικρά σκάφη και δύτες».  

Υπενθυμίζεται ότι το Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης χθες Σάββατο 28 Αυγούστου γύρω στις 12:40, έλαβε πληροφορία που αφορούσε αγνοούμενο δύτη ηλικίας 28 ετών, στη θαλάσσια περιοχή πλησίον του Αεροδρομίου Λάρνακας.

Το ΚΣΕΔ ενεργοποίησε το Εθνικό Σχέδιο Έρευνας και Διάσωσης «ΝΕΑΡΧΟΣ», αποστέλλοντας στην περιοχή αεροναυτικά μέσα, ομάδες δυτών και πεζά περίπολα, τα οποία διεξάγουν επιχειρήσεις Έρευνας προς εντοπισμό του αγνοούμενου.

Οι έρευνες διακόπηκαν λόγω του σκότους, χωρίς να έχει εντοπιστεί οτιδήποτε σχετικό με το αγνοούμενο άτομο, ωστόσο άρχισαν σήμερα με το πρώτο φως της ημέρας με συμμετοχή τόσο αεροναυτικών δυνάμεων για έρευνα επιφανείας όσο και δυτών για έρευνα βυθού.

Home