Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Στήριξη σε οικογένειες και δώρα σε παιδιά ενόψει του Πάσχα

Offsite Team -
20.04.2022

Στήριξη σε οικογένειες και δώρα σε παιδιά ενόψει του Πάσχα

Κίνηση ανθρωπιάς

Φορείς, οργανισμοί και εταιρείες προσφέρουν στήριξη και πακέτα αγάπης ενόψει των εορτών του Πάσχα. Το Επαρχιακό Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού Πάφου στηρίζει κατά τις εορτές του Πάσχα, φέτος, 140 οικογένειες, σύμφωνα με την Διοικητική Λειτουργό του ΕΣΣΕΠ Ανθή Λεωνίδου Στρόπου.

Η κ. Λεωνίδου ανέφερε πως η στήριξη γίνεται όπως και κάθε χρόνο έτσι και φέτος με δωροκουπόνια για τρόφιμα, με τρόφιμα, με προϊόντα που προσφέρουν οι εταιρείες, ενώ καθοριστική πρόσθεσε είναι και η συμβολή της ετήσιας χορηγίας του Πετριδείου Ιδρύματος, προς το σκοπό αυτό.

Το Πετρίδειο Ίδρυμα «προσφέρει στο Επαρχιακό Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού Πάφου μια ετήσια χορηγία, έτσι ώστε να στηρίζουμε τις ευάλωτες ομάδες» συνέχισε η κ. Λεωνίδου. 

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Πετριδείου Ιδρύματος Μιχάλης Μαραθεύτης ανέφερε πως το Πετρίδειο Ίδρυμα προσφέρει ετήσια χορηγία στα φιλανθρωπικά σωματεία της Πάφου. Είμαστε ως Πετρίδειο Ίδρυμα ικανοποιημένοι που συμβάλουμε στο μέτρο των δυνατοτήτων μας, στην ενίσχυση των ευάλωτων οικογενειών, ιδιαίτερα τις ημέρες των εορτών του Πάσχα και των Χριστουγέννων, είπε.

Εξάλλου, διάφορα παιχνίδια προσχολικής ηλικίας μοιράστηκαν αυτές τις μέρες σε παιδιά Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου του Δήμου Αραδίππου.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι «δεκάδες παιχνίδια προσχολικής ηλικίας μοιράστηκαν στην ειδική μονάδα του Γ’ Δημοτικού Αραδίππου, στο Α’ Δημόσιο και Κοινοτικό Νηπιαγωγείο Αραδίππου και στο ΣΚΕ Αραδίππου. Τα παιχνίδια ήταν προσφορά της Genesis Logistics Ltd στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας».

Εξάλλου, η εταιρεία Φάνος Ν.Επιφανίου Δ.Ε. Λτδ πρόσφερε δωροκουπόνια υπεραγοράς αξίας €500 στο Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού (ΠΣΣΕ) στο πλαίσιο της εκστρατείας «Υιοθετήστε» μια οικογένεια το Πάσχα για την υποστήριξη ευάλωτων οικογενειών. 

Εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε ότι «στην εταιρεία Φάνος Ν. Επιφανίου πιστεύουμε ότι η αλληλεγγύη και η προσφορά  στον συνάνθρωπο, όταν αποτελούν στάση ζωής, μπορούν να δημιουργήσουν αλυσιδωτές επιπτώσεις που είναι ευεργετικές για την κοινωνία όπου ζούμε και εργαζόμαστε».

ΚΥΠΕ

Home