Στήριξη Συνδέσμου Λιανικού Εμπορίου σε φρουταρία - Τι λέει σε ΑΗΚ

Στήριξη Συνδέσμου Λιανικού Εμπορίου σε φρουταρία - Τι λέει σε ΑΗΚ

"Η διακοπή ηλεκτροδότησης θέτει σε κίνδυνο τη βιωσιμότητα φρουταρίας"

Τη στήριξη του σε μικρομεσαία επιχείρηση - φρουταρία, που βρίσκεται στη Λεμεσό, εκφράζει ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Λιανικού Εμπορίου, καλώντας την Αρχή Ηλεκτρισμού να προσέλθει σε διάλογο για επίλυση της διαφοράς που δημιουργήθηκε και που οδήγησε στη διακοπή της ηλεκτροδότησης της.  

Σε σημερινή ανακοίνωση του, ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Λιανικού Εμπορίου θεωρεί πως "η ενέργεια της ΑΗΚ για διακοπή της παροχής ηλεκτρικής ενέργειας στη φρουταρία, ήταν ατυχής και προκαλεί τεράστια προβλήματα, που εγκυμονούν τεράστιους κινδύνους ως προς τη λειτουργία της".

 

Ο Σύνδεσμος, καλεί την ΑΗΚ όπως προσέλθει σε διάλογο με τη διεύθυνση της φρουταρίας, για επίλυση της διαφοράς, με απώτερο στόχο να επαναφέρει την ηλεκτροδότηση, "δείχνοντας την ανάλογη ευαισθησία που απαιτούν οι περιστάσεις ως προς μια μικρομεσαία επιχείρηση".

 

Υπενθυμίζεται πως, για το ίδιο θέμα, είχε εκδώσει σχετική ανακοίνωση, στις αρχές Αυγούστου, και ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Υπεραγορών, ο οποίος δήλωνε πως στηρίζει τη συγκεκριμένη μικρομεσαία φρουταρία στη διαφορά που προέκυψε με την ΑΗΚ,  λόγω ελαττωματικού μετρητή, κάνοντας δε λόγο για "εκδικητική ενέργεια".

 

Home