Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Στο 82% της κανονικής για τον Σεπτέμβριο ανήλθε η βροχόπτωση

Offsite Team -
07.09.2022 - 17:50

Στο 82% της κανονικής για τον Σεπτέμβριο ανήλθε η βροχόπτωση

Στο 82% της κανονικής για τον μήνα Σεπτέμβριο ανήλθε η μέση ποσότητα βροχόπτωσης στις ελεύθερες περιοχές από την 1η του μηνός μέχρι και τις 9.00 το πρωί της 7ης, σύμφωνα με προκαταρκτικά στοιχεία που δημοσιοποίησε την Τετάρτη το Τμήμα Μετεωρολογίας.

Όπως αναφέρεται, η μέση ολική ποσότητα βροχόπτωσης την ίδια περίοδο ανήλθε στα 3,7 χιλιοστά, ενώ η κανονική βροχόπτωση για ολόκληρο τον μήνα ανέρχεται στα 4,5 χιλιοστά.

Συγκεκριμένα, η μεγαλύτερη ποσότητα βροχόπτωσης κατά την εν λόγω περίοδο σημειώθηκε στον Σαϊττά με 48,5 χιλιοστά (471% της κανονικής), στην Πάνω Παναγιά με 22 χιλιοστά (423% της κανονικής), στο Αεροδρόμιο Λάρνακας με 19,2 χιλιοστά (1.129% της κανονικής) και στην Ξυλοτύμπου με 2,8 χιλιοστά (215% της κανονικής).

Αντίθετα, σύμφωνα με τα προκαταρκτικά στοιχεία του Τμήματος Μετεωρολογίας, από τις αρχές Σεπτεμβρίου μέχρι την Τετάρτη 7 του μηνός δεν καταγράφηκε βροχόπτωση στο μεγαλύτερο κομμάτι των ελεύθερων περιοχών, συμπεριλαμβανομένων της Λευκωσίας, Λεμεσού, Πάφου και Πόλης Χρυσοχούς.

ΚΥΠΕ

Home