Συγκρούστηκε με περιπολικό - Τον σταμάτησαν και βρήκαν ναρκωτικά

Συγκρούστηκε με περιπολικό - Τον σταμάτησαν και βρήκαν ναρκωτικά


Δυο συλλήψεις - Βρήκαν τεκμήρια

«Αφόπλισαν» κυριολεκτικά 37χρονο στο Παραλίμνι τα μέλη της ΥΚΑΝ. Το μπλόκο που έστησαν οι αστυνομικοί έφερε αποτέλεσμα αφού η επιχείρηση έφερε δυο συλλήψεις  37χρονου και 43χρονης γυναίκας άνκαι ο 37χρονος ήταν ζόρικος. Οι αστυνομικοί εντόπισαν συνολικά 115 γραμμάρια κάνναβης και 3 γραμμάρια κοκαϊνης.

Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης, στις 18:00 το απόγευμα της Τρίτης, μέλη της Αστυνομίας κατόπιν παρακολούθησης ανέκοψαν όχημα στο οποίο επέβαιναν οι δυο συλληφθέντες. Ο 37χρονος οδηγός επιχείρησε να διαφύγει, αλλά το όχημά του συγκρούστηκε με περιπολικό και ακινητοποιήθηκε. Ωστόσο, ο 37χρονος δεν τα έβαλε κάτω και θέλησε να διαφύγει πεζός ωστόσο συνελήφθη. Σε τσάντα που είχε στην κατοχή του βρέθηκαν 115 γραμμάρια κάνναβης και 3 γραμμάρια κοκαϊνης. 

Η έρευνα συνεχίστηκε στο όχημά του όπου βρέθηκε ένα ρόπαλο και στην οικία του όπου εντοπίστηκαν 5 μπουκαλάκια παραγώγου ναρκωτικών ουσιών. Οι δυο συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020 ενώπιον του Δικαστηρίου Αμμοχώστου.

Home