Σύνδ.Υπεραγορών: Καταγγέλλει διακοπή ρεύματος σε φρουταρία

Σύνδ.Υπεραγορών: Καταγγέλλει διακοπή ρεύματος σε φρουταρία

Στήριξη συνδέσμου στην φρουταρία

Για εκδικητική ενέργεια, εκ μέρους της ΑΗΚ, κάνει λόγο ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Υπεραγορών, σε σχέση με τη διακοπή της ηλεκτροδότησης  φρουταρίας,  μετά από διαφορά που προέκυψε λόγω ελαττωματικού μετρητή.  

Σε ανακοίνωση του, ο ΠΑ.Σ.ΥΠΕ αναφέρει πως συμπαραστέκεται και "στηρίζει ανεπιφύλακτα και με όλες του τις δυνάμεις τη συγκεκριμένη μικρομεσαία επιχείρηση φρουταρία, στη διαφορά που προέκυψε με την ΑΗΚ λόγω ελαττωματικού μετρητή".

 

"Θεωρούμε ότι η ενέργεια της ΑΗΚ για διακοπή της παροχής ηλεκτρικής ενέργειας στην επιχείρηση ήταν ατυχής και απόλυτα εκδικητική και προκαλεί τεράστια προβλήματα στην φρουτ

αρία και τη λειτουργία της, με ανυπολόγιστες ζημιές που θέτουν σε πολύ δύσκολη κατάσταση την επιχείρηση και δημιουργεί τεράστιους κινδύνους οι οποίοι μπορούν να οδηγήσουν ακόμη και στην αναστολή των εργασιών της", προστίθεται.

 

Ο Σύνδεσμος καλεί την ΑΗΚ, "η οποία έτσι και αλλιώς βρίσκεται σε θέση ισχύος", όπως επαναφέρει την ηλεκτροδότηση στην επιχείρηση "δείχνοντας την ανάλογη ευαισθησία που απαιτούν οι περιστάσεις".  

Την καλεί, επίσης, "να προσέλθει σε ειλικρινή διάλογο με την εταιρεία για την επίλυση της διαφοράς, μέσα από έναν διακανονισμό που θα λαμβάνει υπόψη τα δεδομένα και τις ανάγκες μιας μικρομεσαίας επιχείρησης,  καθώς επίσης και τις οποιεσδήποτε αστοχίες ή/και παραλείψεις κατά την επίμαχη περίοδο της διαφοράς από πλευράς της ΑΗΚ και επιδεικνύοντας ταυτόχρονα το ανθρώπινο πρόσωπο της σαν υπηρεσία παροχής κοινωφελούς αγαθού".  

Home