Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Συνεχίζεται το εμβολιαστικό πλάνο - Έσπασε το φράγμα των 200,000

Offsite Team
- 15.04.2021

Συνεχίζεται το εμβολιαστικό πλάνο - Έσπασε το φράγμα των 200,000

Οι 57,060 αφορούν τη χορήγηση και των δύο δόσεων. 

Ενθαρρυντικά είναι τα στοιχεία που δίδει το Υπουργείο Υγείας για τους εμβολιασμούς που έχουν πραγματοποιηθεί στη χώρα μας, αφού σήμερα η Κύπρος έσπασε το φράγμα των 200 χιλιάδων, εμβολιασμών. 

Μέχρι και χθες  14 Απριλίου, πραγματοποιήθηκαν στο σύνολο 198,060 εμβολιασμοί, εκ των οι 141,000 αφορούν τη χορήγηση της 1ης δόσης και οι 57,060 αφορούν τη χορήγηση και των δύο δόσεων. 

Ο αγώνας που γίνεται από πλευράς πολιτών να προλάβουν τη διευθέτηση ραντεβού για εμβολιασμό με τα εμβολια άλλων  εταιρειων πλην της Astrazeneca, έθεσε και πάλι εκτός λειτουργίας την πύλη εμβολιασμού, εξαιτίας της υπερφόρτωσης του συστήματος, δύο μόλις λεπτά μετά το άνοιγμα της - με τα άτομα ηλικίας εξηντα ενός και με εξηντα τριών ετών να είναι και πάλι  στο ίδιο έργο θεατές...

Μετά και την επίλυση των τεχνικών προβλημάτων η πύλη από τις 14:30 ήταν ξανά στη διάθεση των πολιτών, με το υφυπουργείο καινοτομίας να διαμηνύει ότι θα γίνει ειδική ρύθμιση, ώστε να περιοριστεί πως για κάθε δικαιούχο, μόνο ένας θα μπορεί να κλείσει ραντεβού, είτε ο δικαιούχος ή κάποιος συντεταγμένος του δικαιούχου.

Αύριο προτεραιότητα για διευθέτηση ραντεβού θα δοθεί στους πολίτες ηλικίας 53 και 54 ετών, με 15 χιλιάδες ραντεβού από τις 7 και 30 το πρωί μέχρι και το Σάββατο στις 8 το βράδυ. 

Home