Συνεχίζεται η συνεδρία της Ιεράς Συνόδου με θέμα την πανδημία

Συνεχίζεται η συνεδρία της Ιεράς Συνόδου με θέμα την πανδημία

Κανένα πρόβλημα με διάκονο του Ταμασού Ησαία

Κανονικά έχει επιστρέψει στην υπηρεσία του ο πατήρ Ραφαήλ Μισιαούλης ένας από τους διακόνους του Μητροπολίτη Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαία ο οποίος είχε εντοπιστεί θετικός στον κορωνοιό και συνόδευσε σήμερα τον Ταμασού Ησαία στη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου  . 

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ ο πατήρ Ραφαήλ Μισιαούλης ένας από τους διακόνους του Μητροπολίτη Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαία  πριν από είκοσι περίπου  μέρες είχε εντοπιστεί θετικός στον COVID – 19 .

Ωστόσο ολοκληρώθηκε η καραντίνα του χωρίς να έχει καμία επιπλοκή και ήδη από την Δευτέρα μετά από δύο  επαναληπτικά τεστ κορωνοϊού που κατέδειξαν αρνητικό αποτέλεσμα επανήλθε κανονικά στην διακονία και την υπηρεσία του, από χτες .

Στο μεταξύ, συνεχίζεται η συνεδρία της Ιεράς Συνόδου στην παρουσία επιδημιολόγων του Καθηγητή Μοριακής Βιολογίας, μέλους της επιδημιολογικής ομάδας του Υπουργείου Υγείας , Δρ. Πέτρου  Καραγιάννη, του Δρ Ελπιδοφόρου  Σωτηριάδη, επιδημιολόγου και  του  Δρ. Γ. Κρασιά, Λέκτορα στη Σχολή Μοριακής Ιατρικής Κύπρου, μέλος του Τμήματος Μοριακής Ιολογίας του Ινστιτούτου Νευρολογίας .

Home