Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

«Τest to stay» από αύριο στην Εθνική Φρουρά - Ποιοι εξαιρούνται

Offsite Team -
10.02.2022 - 10:23

«Τest to stay» από αύριο στην Εθνική Φρουρά - Ποιοι εξαιρούνται

Θα χρησιμοποιηθούν 9 σημεία - στρατόπεδα

Ο έλεγχος για να μείνεις «test to stay» εφαρμόζεται αύριο Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2022 και στην Εθνική Φρουρά.

Όπως δήλωσε το πρωϊ της Πέμπτης  10 Φεβρουαρίου 2022 στο Τρίτο Πρόγραμμα του ΡΙΚ ο εκπρόσωπος Τύπου του Υπουργείου Άμυνας Χρίστος Πιερής το «test to stay» θα εφαρμόζεται προαιρετικά και θα αφορά τους ανεμβολίαστους και όσους χρειάζονται safepass και είναι αναγκασμένοι να υποβάλλονται σε τακτικά τεστ. Όσοι δεν θέλουν να υποβληθούν στο test to stay θα πρέπει να μένουν σπίτι κάνοντας χρήση της προσωπικής τους άδειας.

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Μετά από απόφαση του ΓΕΕΦ, θα υποβάλλονται σε test to stay μόνο όσοι υπηρετούν σε στρατόπεδα και θα εξαιρούνται μόνο όσοι υπηρετούν σε απομακρυσμένα φυλάκια.

Για την εφαρμογή του test to stay θα χρησιμοποιηθούν 9 σημεία - στρατόπεδα στη Λευκωσία και σε άλλες επαρχίες και ο έλεγχος θα γίνεται από στελέχη του Υγειονομικού της Εθνικής Φρουράς μεταξύ 07: 00 -07:30 το πρωί. Όσοι ειναι αρνητικοί θα μένουν στο στρατόπεδο, όσοι είναι θετικοί θα επιστρέφουν σπίτι ακολουθώντας το πρωτόκολλο.

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Η απόφαση για test to stay στην Εθνική Φρουρά ελήφθη από το Υπουργικό Συμβούλιο κατόπν εισήγησης του Υπουργού Άμυνας Χαράλαμπου Πετρίδη. 

Home