Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Θανατηφόρο κοκτέιλ στο αίμα του Ρώσου-Διώκεται για ανθρωποκτονία

Άντρη Θρασυβούλου -
05.12.2019

Θανατηφόρο κοκτέιλ στο αίμα του Ρώσου-Διώκεται για ανθρωποκτονία

Thumbnail
Τι κατέδειξαν τα αποτελέσματα από το Κρατικό Χημείο

Με υπερδιπλάσια ποσότητα αλκοόλης στο αίμα του από το επιτρεπόμενο όριο όπως πληροφορείται η Offsite, οδηγούσε το μοιραίο βράδυ του θανατηφόρου τροχαίου ατυχήματος που στοίχισε τη ζωή στον 27χρονο Παναγιώτη Χριστοφόρου ο 50χρονος Ρώσος. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων που έφθασαν σήμερα στα χέρια της Αστυνομίας από το Κρατικό Χημείο κατέδειξαν ότι ο Ρώσος είχε στο αίμα του πέραν των 250 μίλιγκραμ αλκοόλης. Μάλιστα, ανιχνεύθηκε ποσότητα υπνωτικών χαπιών.

Σήμερα το πρωί ο φάκελος της υπόθεσης εστάλη στη Νομική Υπηρεσία. Έπειτα από γραπτές οδηγίες ο 50χρονος παραπέμπεται την Παρασκευή σε απευθείας δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου με το αδίκημα της ανθρωποκτονίας. 

Υπενθυμίζεται ότι το όχημα του άτυχου Χριστοφόρου κτυπήθηκε στο πίσω μέρος από το, τύπου SUV, όχημα του 50χρονου, με αποτέλεσμα ο 27χρονος να εγκλωβιστεί στα συντρίμμια του αυτοκινήτου του και το όχημα του 50χρονου ν` αναποδογυριστεί.

Για τον απεγκλωβισμό του 27χρονου κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, ενώ στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου μεταφέρθηκε, διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Home