Θάνατος 14χρονου: Η Αστυνομία ήξερε, τα είπε στο Γρ. Ευημερίας

Θάνατος 14χρονου: Η Αστυνομία ήξερε, τα είπε στο Γρ. Ευημερίας

Απίστευτη τροπή λαμβάνει ο θάνατος του 14χρονου στη Λευκωσία - Γνώριζε η Αστυνομία και ενημέρωσε το Γραφείο Ευημερίας

Νεότερες πληροφορίες, έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την τραγική ιστορία του 14χρονου που βρέθηκε νεκρός στην Επαρχία Λευκωσίας.  

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της Offsite, η Αστυνομία γνώριζε εδώ και 3-4 μήνες διάφορες πτυχές και πληροφορίες γύρω από την οικογενειακή κατάσταση του 14χρονου τις οποίες μεταβίβασε και ενημέρωσε τις αρμόδιες Αρχές όπου στην προκειμένη περίπτωση είναι το Γραφείο Ευημερίας. 

Μάλιστα ο νεαρός φέρεται να είχε μιλήσει για την κατάληξη κάτι που και αυτό διαβιβάστηκε, όπως γνωρίζει η Οffsite, στις αρμόδιες υπηρεσίες.

Να σημειώσουμε ότι όπως πληροφορούμαστε η Αστυνομία στη συγκεκριμένη περίπτωση έδρασε προληπτικά και έγκαιρα, αφού δεν μπορούσε να προχωρήσει σε άλλες ενέργειες, από την στιγμή που εμπλεκόταν στην υπόθεση το Γραφείο Ευημερίας.

Ζητά έρευνα για τον θάνατο του 14χρονου η Κουρσουμπά

Σε δηλώσεις της στο ΚΥΠΕ, η κα. Κουρσουμπά είπε ότι αν ευσταθούν τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ότι δηλαδή υπήρχαν ψυχολογικά προβλήματα και προβλήματα βίας στην οικογένεια του 14χρονου, τότε θα πρέπει να διερευνηθεί αν οι αρμόδιες υπηρεσίες γνώριζαν γι΄ αυτά κι αν γνώριζαν τί έπραξαν «για να μην έχουμε αυτό το τραγικό περιστατικό».

Η Επίτροπος είπε ότι οι Υπηρεσίες που είχαν την αρμοδιότητα να χειριστούν αυτά τα προβλήματα και να στηρίξουν την οικογένεια είναι οι Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας και οι Υπηρεσίες Ψυχικής Υγείας.

Ανέφερε ότι το Γραφείο της θα διενεργήσει έρευνα προκειμένου να διαφανεί κατά πόσον αυτές οι υπηρεσίες ήταν ενήμερες και αν πρόσφεραν την ανάλογη στήριξη στην οικογένεια.

Home