Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Θεία Λειτουργία στις 29/8 στην κατεχόμενη Γύψου

Offsite Team -
27.08.2021 - 08:25

Θεία Λειτουργία στις 29/8 στην κατεχόμενη Γύψου

Στον Τίμιο Πρόδρομο

Θεία Λειτουργία θα τελεστεί την Κυριακή 29 Αυγούστου στον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου στην κατεχόμενη Γύψου.

 

Σε γραπτή ανακοίνωση της Μητρόπολης Κωνσταντίας – Αμμοχώστου αναφέρεται ότι «έχει εγκριθεί αίτημα που υποβλήθηκε μέσω των Ηνωμένων Εθνών στις κατοχικές αρχές, για τέλεση της Θείας Λειτουργίας ανήμερα της εορτής της Αποτομής της Τιμίας Κεφαλής του Τιμίου Προδρόμου την Κυριακή, 29 Αυγούστου 2021, στον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου στην κατεχόμενη κοινότητα Γύψου».

 

Προστίθεται ότι «είναι η πρώτη Θεία Λειτουργία από την πολύμηνη διακοπή ένεκα των διαφόρων ζητημάτων και καταστάσεων».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «όσοι επιθυμούν να μεταβούν με τα λεωφορεία, τα οποία θα διαθέσει το Κοινοτικό Συμβούλιο δωρεάν, να κάνουν κράτηση το αργότερο μέχρι και το Σάββατο το πρωί, μπορούν ν’ αποτείνονται στον Κοινοτάρχη Γύψου Πανίκκο Γιασουμή στο τηλέφωνο 99448027 και στον Σταύρο Σαρρή στο τηλέφωνο 99533444».  

Σημειώνεται ότι «θα τηρηθούν όλα τα επιδημιολογικά μέτρα, ενώ για τη μετάβαση απαιτείται εξασφάλιση και παρουσίαση σφραγισμένου rapit test, ισχύος τριών (3) ημερών, στο οποίο να αναγράφεται το ονοματεπώνυμο του κατόχου στα αγγλικά. Ακόμα χρειάζεται παρουσίαση πολιτικής ταυτότητας ή διαβατηρίου, τα οποία να βρίσκονται σε ισχύ (δηλαδή να μην είναι εκπρόθεσμα)».

Home