Τι θα κάνουν οι Κύπριοι φοιτητές για να επιστρέψουν στην Ελλάδα

Τι θα κάνουν οι Κύπριοι φοιτητές για να επιστρέψουν στην Ελλάδα

Προγραμματισμός από δυο Υπουργεία

Πληροφορούνται οι ενδιαφερόμενοι/ες φοιτητές/φοιτήτριες των Ανώτερων και Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων της Ελλάδας, οι οποίοι/ες θα πρέπει να επιστρέψουν στην Ελλάδα για να παρακολουθήσουν μαθήματα/εργαστήρια στα οποία απαιτείται η φυσική τους παρουσία, ότι μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους στην ηλεκτρονική πλατφόρμα που έχει δημιουργηθεί για τον σκοπό αυτό στον ιστότοπο του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας.

>> Τώρα η Offsite και σε app. Κατεβάστε ΕΔΩ για Android και ΕΔΩ για iOS <<

Στη βάση του ενδιαφέροντος που θα εκδηλωθεί, θα πληροφορηθούν οι ενδιαφερόμενοι/ες για ναυλωμένες πτήσεις που θα οργανωθούν σε συνεργασία με το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων. Επισημαίνεται ότι οι φοιτητές /φοιτήτριες που θα ταξιδεύσουν στις ναυλωμένες πτήσεις θα καταβάλουν το προβλεπόμενο κόστος του ναύλου, σε συνεννόηση με την αεροπορική εταιρεία.

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα θα λειτουργήσει από τις 5/5/2020 έως και τις 12/5/2020 και ώρα 14:00. Σε περίπτωση που υπάρχει ανάγκη επικοινωνίας για τεχνικό θέμα, καλούνται οι ενδιαφερόμενοι/ες να αποστέλλουν μήνυμα στο  [email protected]

 

Home