Τροχαίο Λεμεσού: Στο νοσοκομείο μαθητές και καθηγητές (Βίντεο)

Τροχαίο Λεμεσού: Στο νοσοκομείο μαθητές και καθηγητές (Βίντεο)

Οι νέες πληροφορίες

Λεωφορείο που μετέφερε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου της Πάφου ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε γύρω στις 5.30 το απόγευμα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου, στο ύψος της αερογέφυρας της Αγίας Φύλας.

Σύμφωνα με τον Υπεύθυνο της Τροχαίας Λεμεσού Μιχάλη Μιχαήλ, στο λεωφορείο επέβαιναν συνολικά 32 μαθητές και 3 καθηγητές που επέστρεφαν στηΝ Πάφο μετά από εκπαιδευτική εκδρομή στο Ινστιτούτο Κύπρου στη Λευκωσία.  

Ο κ. Μιχαήλ ανέφερε ότι κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, το λεωφορείο προσέκρουσε σε προπορευόμενο φορτηγό- πλατφόρμα που μετέφερε όχημα λόγω μηχανικής βλάβης με αποτέλεσμα να θρυμματιστεί ο ανεμοθώρακας του λεωφορείου και να ακινητοποιηθεί στη δεξιά λωρίδα.

Όπως ανέφερε, από το τροχαίο δεν υπήρξε κάποιος σοβαρός τραυματισμός, ενώ μαθητές και καθηγητές διακομίσθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού  όπου υποβάλλονται σε ιατρικές εξετάσεις για προληπτικούς λόγους.

Ο κ. Μιχαήλ είπε ότι την ώρα του ατυχήματος υπήρχε μποτιλιάρισμα στην περιοχή, ενώ ο δρόμος ήταν ολισθηρός λόγω των βροχών.

Ανέφερε επίσης ότι  το μποτιλιάρισμα που παρατηρείται στους κυκλικούς κόμβους του παρακαμπτηρίου δρόμου της Λεμεσού και ειδικότερα στους κόμβους των Πολεμιδιών και της Αγίας Φύλας προκαλεί εδώ και χρόνια σοβαρά προβλήματα στην τροχαία κίνηση.

Home