Τσάκωσαν 31χρονο με 1,050 πακέτα ηλεκτρονικού τσιγάρου

Τσάκωσαν 31χρονο με 1,050 πακέτα ηλεκτρονικού τσιγάρου

Όλα τα κατασχεθέντα παραλήφθηκαν από τους λειτουργούς του Τμήματος Τελωνείων

Μέλη του ΟΠΕ σε συνεργασία με λειτουργούς του Τμήματος Τελωνείων, μετά από συντονισμένη επιχείρηση που διενήργησαν σήμερα το πρωί στη Λευκωσία, εντόπισαν στην κατοχή 31χρονου, 1,050 πακέτα ηλεκτρονικού τσιγάρου, για τα οποία όπως διαπιστώθηκε, δεν καταβλήθηκαν οι σχετικοί δασμοί, καθώς και άλλες επτά ηλεκτρονικές συσκευές καπνίσματος. Ακολούθως σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν άλλες 30 ηλεκτρονικές συσκευές καπνίσματος.

Όλα τα κατασχεθέντα παραλήφθηκαν από τους λειτουργούς του Τμήματος Τελωνείων, ενώ η υπόθεση ρυθμίστηκε εξωδίκως με την καταβολή του χρηματικού ποσού των €3,000 από τον 31χρονο.
Επίσης, σε άλλη συντονισμένη επιχείρηση που διενεργήθηκε από μέλη του ΟΠΕ σε συνεργασία με λειτουργούς του Τμήματος Τελωνείων, εντοπίστηκαν μετά από έρευνα στην οικία 33χρονου στη Λευκωσία, 70 πακέτα τσιγάρα για τα οποία όπως διαπιστώθηκε δεν καταβλήθηκαν οι σχετικοί δασμοί. Όλα τα ανευρεθέντα παραλήφθηκαν από τους λειτουργούς του Τμήματος Τελωνείων. Η υπόθεση ρυθμίστηκε εξωδίκως με την καταβολή του χρηματικού ποσού των €500 από τον 33χρονο.
Home