Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Τυροκόμοι: Στόχος μας η διάθεση όλων των ποσοτήτων γάλακτος

Offsite Team -
30.03.2021

Τυροκόμοι: Στόχος μας η διάθεση όλων των ποσοτήτων γάλακτος

Thumbnail
Δηλώσεις ύστερα από την επίσκεψη του Πρόεδρου της Δημοκρατίας σε εργοστάσιο παραγωγής χαλουμιού

Στόχος είναι να διατεθούν όλες οι ποσότητες γάλακτος που υπάρχουν στο νησί και να μην αφεθούν εκτεθειμένοι ούτε οι κτηνοτρόφοι αλλά ούτε και οι γεωργοί, δήλωσε σήμερα ο Στυλιανός Πάντζιαρος, Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Τυροκόμων

Σε δηλώσεις ύστερα από την επίσκεψη του Πρόεδρου της Δημοκρατίας στο εργοστάσιο παραγωγής χαλουμιού Pantziarou Dairies στην Αθηένου, ο κ. Πάντζιαρος είπε πως «μετά τη συνάντηση που είχαμε χθες με τον Υπουργό Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, θέσαμε ως Σύνδεσμος Τυροκόμων τις δικές μας απόψεις. Ο Υπουργός έθεσε τις δικές του θέσεις, οι οποίες ως ένα μεγάλο βαθμό ικανοποιήσει» είπε.

Πρόσθεσε ότι «μένει να δούμε το αποτέλεσμα. Έχουμε αναστείλει τα μέτρα που είχαν ανακοινωθεί από τον Σύνδεσμο Τυροκόμων και ευελπιστούμε ότι δεν θα χρειαστεί να επανέλθουμε». 

Κληθείς να αναφέρει τη φόρμουλα που συμφωνήθηκε ο κ. Πάντζιαρος είπε πως «παρ΄όλο που είναι πολύ νωρίς για να τη δημοσιοποιήσουμε, σ’αυτό που επικεντρωνόμαστε όλοι είναι να διαθέσουμε όλες τις ποσότητες γάλακτος που υπάρχουν στο νησί, να μπορούμε να κάνουμε τις εξαγωγές μας όπως τις κάναμε προηγουμένως και να μην αφήσουμε εκτεθειμένους ούτε τους κτηνοτρόφους μας, ούτε τους γεωργούς μας».

Home