Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Ξεχασμένο μαγειρικό σκεύος η αιτία πυρκαγιάς σε οικία

Offsite Team -
27.08.2019

Ξεχασμένο μαγειρικό σκεύος η αιτία πυρκαγιάς σε οικία

Thumbnail
Συναγερμός σε Πυροσβεστική

Σε κινητοποίηση τέθηκε η Πυροσβεστική χθες το βράδυ. 

 

Συγκεκριμένα, στις 03:56 η Πυροσβεστική έλαβε κλήση για πυρκαγιά σε όχημα μάρκας Lexus το οποίο ήταν σταθμευμένο στην άκρη του δρόμου στο χωριό Εργάτες. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Λακατάμιας με δύο στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 04:19. Το όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές, ενώ τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία.

 

Εξάλλου χθες στις 19:21 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε οικία στη Γερμασόγεια. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αγίου Νικόλα Λεμεσού με δυο στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 19:27. Η πυρκαγιά ξεκίνησε από ξεχασμένο μαγειρικό σκεύος πάνω σε μαγειρική συσκευή. Καταστράφηκαν εξοπλισμός και πάγκοι κουζίνας και επηρεάστηκε από τον καπνό η βαφή και η ηλεκτρική εγκατάσταση της κουζίνας.

 

Συνολικά, η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06:00 της 26ης Αυγούστου μέχρι και τις 06:00 της 27ης  Αυγούστου ανταποκρίθηκε σε 32 κλήσεις για βοήθεια, 15 πυρκαγιές, 14 ειδικές εξυπηρετήσεις και τρεις ψευδείς κλήσεις.

 
Home