Ξηλώνουν τις λίνιες «λεπίδες» στην Πάφο μετά την κατακραυγή (pic)

Ξηλώνουν τις λίνιες «λεπίδες» στην Πάφο μετά την κατακραυγή (pic)

Δεν άντεξε και πολύ τελικά η πρωτότυπη αλλά πολύ επικίνδυνη ιδέα σε κεντρικό δρόμο στην Πάφο (Φωτογραφίες)

Τελικά η… πρωτότυπη μεν, άκρως επικίνδυνη δε, ιδέα με τις μυτερές λίνιες αντί πεζοδρομίου σε κεντρικό δρόμο στην Πάφο, λαμβάνει άδοξο τέλος. 

Για όσους δεν έτυχε να δουν το θέμα, κατά την διάρκεια της ανάπλασης της Λεωφόρου Αποστόλου Παύλου στην Κάτω Πάφο και της εκτέλεσης του έργου ενοποίησης των Αρχαιολογικών χώρων, τοποθετήθηκαν μυτερές και πολύ επικίνδυνες λίνιες για να διαχωρίζουν τον δρόμο από τον πεζόδρομο. Πιο συγκεκριμένα τοποθετήθηκαν από τον κυκλικό κόμβο του Mall προς το Λιμανάκι για αρκετά μέτρα. 

Δείτε την χαρακτηριστική φωτογραφία με τις λίνιες-λεπίδες:

φ

Μετά την γενική κατακραυγή και πρωτοβουλία του Βουλευτή ΔΗΚΟ Πάφου Χαράλαμπου Πιττοκοπίτη, το θέμα συζητήθηκε στον Φορέα Κυκλοφοριακών Μελετών. Όπως δηλώνει στην offsite ο κ. Πιττοκοπίτης, μαζί και με τα δημόσια έργα και αποφασίστηκε όπως αντικαθιστούν οι λίνιες με κάτι άλλο ασφαλέστερο για τον κόσμο. Η απόφαση για αφαίρεση ήταν ομόφωνη από όλους τους φορείς, και από τον Δήμο Πάφου.

φ

Στις λίγες μέρες… ζωής των λίνιων υπήρξαν διάφορα περιστατικά με τραυματισμούς και πεζών αλλά και ατυχημάτων με αυτοκίνητα. 

Να σημειώσουμε ότι η επιλογή και εγκατάσταση των επικίνδυνων λίνιων ήταν αποτέλεσμα αρχιτεκτονικού διαγωνισμού. 

κ

Home