Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Υπ. Δικαιοσύνης: "Δίνουμε μάχη κατα των ναρκωτικών"

Offsite Team -
04.07.2019

Υπ. Δικαιοσύνης: "Δίνουμε μάχη κατα των ναρκωτικών"

Thumbnail
Προτεραιότητα η μάχη κατά των ναρκωτικών, δηλώνει ο Υπουργός Δικαιοσύνης

Μιλούσε, σύμφωνα με ανακοίνωση των Βρετανικών Βάσεων, κατά τη διάρκεια χαιρετισμού του σε συναυλία που διοργάνωσαν, στο Κούριο, πρόσφατα, για την μάχη κατά των ναρκωτικών.

«Πρόκειται για ένα παγκόσμιο πρόβλημα που προκαλεί κοινωνική ανησυχία και για το οποίο ο κάθε πολίτης οφείλει να νοιώθει πολύ έντονα», είπε ο κ. Σαββίδης, όπως αναφέρεται.

Χρειάζεται, πρόσθεσε, μια ολιστική προσέγγιση έτσι ώστε να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά με όλους τους κρυφούς κινδύνους της χρήσης ναρκωτικών.

«Η πρόληψη, η θεραπεία, η καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών και η κοινωνική επανένταξη, είναι ψηλά στις προτεραιότητες μας στην καταπολέμηση αυτού του σοβαρού προβλήματος», ανέφερε.

O Διοικητής των Βάσεων, Αρχηστράτηγος Ίλινγουερθ ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι η συναυλία στοχεύει στην ευαισθητοποίηση του κόσμου για τη ζημιά που προκαλούν τα ναρκωτικά και στη συγκέντρωση κονδυλίων για καταπολέμηση του προβλήματος.

Αναφερόμενος στο έργο της Αστυνομίας των Βάσεων είπε ότι φέτος έχουν κατάσχει πάνω από 90 κιλά παράνομων ουσιών και έχουν οδηγήσει πολλούς εγκληματίες ενώπιον της δικαιοσύνης.

Ο επικεφαλής της Αστυνομίας των Βάσεων Κρις Άιρ εξήρε το έργο των αστυνομικών του και της τοπικής κοινωνίας, λέγοντας ότι υποστήριξαν αμέσως τις πρωτοβουλίες της αστυνομίας κατά των ναρκωτικών.

«Είμαι περήφανος που η Αστυνομία των Βάσεων και τα τοπικά κοινοτικά συμβούλια έχουν και πάλι διοργανώσει μια συναυλία κατά των ναρκωτικών για τους νέους ανθρώπους των κοινοτήτων μας», πρόσθεσε.

Η συναυλία συγκέντρωση πάνω από €30.000 και ήταν υπό την αιγίδα της συζύγου του Προέδρου της Δημοκρατίας Άντρης Αναστασιάδη.  

Home