Υπ. Παιδείας: Έρευνα εναντίον του Διευθυντή για πίνακες

Υπ. Παιδείας: Έρευνα εναντίον του Διευθυντή για πίνακες

Κινητοποίηση στο υπουργείο μετά και τις αντιδράσεις

Έρευνα εναντίον του Διευθυντή Γυμνασίου της επαρχίας Λευκωσίας διεξάγει το υπουργείο Παιδείας σχετικά με τις αναρτήσεις τους με πίνακες ζωγραφικής στο Facebook.

Υπενθυμίζεται ότι όπως ανέφερε και νωρίτερα η Offsite οι αναρτήσεις έφεραν την έντονη δυσαρέσκεια σε οργανωμένους γονείς και οργανωμένα σύνολα της Κοινότητας στην οποία είναι Διευθυντής, ο Καθηγητής τέχνης.

Συγκεκριμένα όπως πληροφορείται η Offsite ιδιαίτερη δυσαρέσκεια προκάλεσαν οι πίνακες που απεικονίζουν σκύλους να αφοδεύουν στο Αρχιεπίσκοπο και στον Γεώργιο Γρίβα Διγενή αλλά και τον Χριστό με κασκόλ συγκεκριμένης ομάδας καθώς θεωρείται ότι αυτά είναι απότοκο των πολιτικών ιδεολογικών αντιλήψεων του Καθηγητή.

Μάλιστα γονείς αλλά και παράγοντες της Κοινότητας μιλώντας στην Offsite επισήμαναν ότι δεν θα δεχθούν προσβολή των θείων αλλά και ούτε να υπάρξει πολιτικοποίηση του σχολείου εξαιτίας αυτών των αντιλήψεων.

Τέλος, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε εντός της ημέρας αναμένεται ανακοίνωση από το υπουργείο Παιδείας με το θέμα να παίρνει μεγάλες διαστάσεις.

Home