Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Υπάλληλοι χωρίς safepass και μάσκα - Πρόστιμο σε 16 υποστατικά

Offsite Team -
25.01.2022 - 08:36

Υπάλληλοι χωρίς safepass και μάσκα - Πρόστιμο σε 16 υποστατικά

Συνολικά το τελευταίο 24ωρο έγιναν 1.748 έλεγχοι

Το τελευταίο 24ωρο (από τις 06.00 της Δευτέρας μέχρι τις 06.00 σήμερα), πραγματοποιήθηκαν παγκύπρια από την Αστυνομία 1.748 έλεγχοι, ώστε να διαπιστωθεί η τήρηση των μέτρων και η εφαρμογή των διαταγμάτων του Περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου.

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

 Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας Αρχηγείου Αστυνομίας, κατά τη διάρκεια των ελέγχων προέκυψαν 13 καταγγελίες πολιτών και 16 υπευθύνων υποστατικών.

 Όσον αφορά τους ελέγχους κατά επαρχία, στη Λευκωσία πραγματοποιήθηκαν 477 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 4 καταγγελίες πολιτών και 10 υποστατικών, στη Λεμεσό πραγματοποιήθηκαν 115 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 4 καταγγελίες πολιτών και 3 υποστατικών, στη Λάρνακα πραγματοποιήθηκαν 496 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 3 καταγγελίες υποστατικών, στην Πάφο πραγματοποιήθηκαν 110 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψε μια καταγγελία πολίτη, στην Αμμόχωστο πραγματοποιήθηκαν 389 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 3 καταγγελίες πολιτών, στην περιοχή Μόρφου πραγματοποιήθηκαν 38 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψε μία καταγγελία πολίτη.

Επίσης, παγκύπρια η Τροχαία διενήργησε 111 ελέγχους, χωρίς να προκύψει καμία καταγγελία. Από τους 1.748 ελέγχους, οι 12 αφορούσαν την Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία, χωρίς να προκύψει καμία καταγγελία.

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Απαντώντας σε ερώτηση αναφορικά με τις καταγγελίες σε υποστατικά, ο εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας Αρχηγείου Αστυνομίας είπε ότι στη Λευκωσία, σε 5 υποστατικά, από έλεγχο διαφάνηκε ότι υπεύθυνοι ήταν χωρίς safepass και εκδόθηκαν εξώδικα σε τρία υποστατικά των €500, σε ένα των €750, σε άλλο των €1.000, σε άλλα υποστατικά, διαφάνηκε από έλεγχο ότι υπάλληλοι εργάζονταν χωρίς safepass και εκδόθηκαν εξώδικα των €1.500 και €500 και στα άλλα τρία υποστατικά, από έλεγχο διαφάνηκε ότι άτομα εργάζονταν χωρίς προστατευτική μάσκα και εκδόθηκαν εξώδικα των €1.550, €500, €1.500.

Αναφορικά με τις καταγγελίες σε υποστατικά στη Λεμεσό, από έλεγχο διαφάνηκε ότι εργαζόμενοι ήταν χωρίς safepass και εκδόθηκαν εξώδικα στο ένα €1.500 και στα άλλα δύο €500.

Αναφορικά με τις καταγγελίες σε υποστατικά στην Λάρνακα, από έλεγχο διαφάνηκε ότι υπάλληλοι ήταν χωρίς safepass και εκδόθηκαν εξώδικα στους δύο €500 και στον ένα €750.

ΚΥΠΕ

Έφτασαν Κύπρο τα δύο Air Tractor για κατάσβεση πυρκαγιών (Φώτος)

Offsite Team -
28.06.2022 - 18:43

Έφτασαν Κύπρο τα δύο Air Tractor για κατάσβεση πυρκαγιών (Φώτος)

Δείτε φωτογραφίες από την άφιξή τους

Με ανακοίνωση του το Τμήμα Δασών έκανε γνωστή την άφιξη των δύο αεροπλάνων Air Tractor στην Κύπρο όπου θα συνδράμουν για την κατάσβεση των πυρκαγιών.

Διαβάστε επίσης: Με… λάτιν χρώμα κατά πυρκαγιών - Αir Tractor από Αργεντινή-Χιλή

May be an image of aeroplane and outdoors

Αυτούσια η ανακοίνωση: 

Έφθασαν στην Κύπρο πριν από λίγο τα δύο (νέα) μισθωμένα αεροπλάνα τύπου Air Tractor. Μετά τον έλεγχο / παραλαβή τους (τέλος της εβδομάδας) θα μεταφερθούν και θα εδρεύουν στο αεροδρόμιο Πάφου και από εκεί θα επιχειρούν.

May be an image of 1 person, aeroplane and outdoors

Διαβάστε επίσης: Τμήμα Δασών: Εξελίξεις με αεροπλάνα πριν… μας βρουν οι φωτιές

May be an image of aeroplane and outdoors

May be an image of 1 person, aeroplane and outdoors

Home