Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Υπεραγορά δεν έλεγχε SafePass - 30 καταγγελίες παγκύπρια

Offsite Team -
05.01.2022 - 08:01

Υπεραγορά δεν έλεγχε SafePass - 30 καταγγελίες παγκύπρια

Θαμώνες χόρευαν σε μπυραρία στην επαρχία Αμμοχώστου - 21 πολίτες καταγγέλθηκαν

Σε καταγγελίες 21 πολιτών και 9 υπευθύνων υποστατικών, προχώρησε η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο, (6.00 το πρωί της 4ης Ιανουαρίου - 6.00 της 5ης Ιανουαρίου), μετά από 2.597 ελέγχους που πραγματοποίησε παγκύπρια, ώστε να διαπιστωθεί η τήρηση και η εφαρμογή των διαταγμάτων του περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου.  

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας Αρχηγείου Αστυνομίας, στη Λευκωσία πραγματοποιήθηκαν 1.190 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 7 καταγγελίες πολιτών και 5 υπευθύνων υποστατικών. Στη Λεμεσό πραγματοποιήθηκαν 181 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 6 καταγγελίες πολιτών και 1 υπευθύνου υποστατικού. Στη Λάρνακα πραγματοποιήθηκαν 476 έλεγχοι με 6 καταγγελίες πολιτών και ενός υπευθύνου υποστατικού, στην Πάφο πραγματοποιήθηκαν 399 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 3 καταγγελίες πολιτών και του  υπευθύνου ενός υποστατικού, στην Αμμόχωστο πραγματοποιήθηκαν 82 έλεγχοι και χωρίς καταγγελίες. στην περιοχή Μόρφου πραγματοποιήθηκαν 111 έλεγχοι χωρίς να υπάρξουν καταγγελίες.

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

 

Επίσης, η λιμενική διενήργησε 5 ελέγχους, χωρίς να προκύψει καταγγελία.

 

Σε ό,τι αφορά τις παραβάσεις υπευθύνων υποστατικών, στη Λευκωσίας αφορούσαν σε φούρνο, πιτσαρίες, ταχυφαγείο, φαγάδικο, των οποίων υπάλληλοι είτε εργάζονται χωρίς μάσκα, είτε χωρίς safepass.

Στη Λεμεσό η καταγγελία έγινε σε υπεραγορά επειδή δεν γινόταν έλεγχος safepass. Στη Λάρνακα σε μπυραρία επειδή εξυπηρετούσε πελάτες χωρίς safepass. Στην Πάφο σε κουρείο επειδή ο υπεύθυνος δεν φορούσε μάσκα κατά την εξυπηρέτηση πελατών. Στην Αμμόχωστο αφορούσε μπυραρία επειδή δεν είχε σημάνσεις, εξυπηρετούσε πελάτες στο μπαρ και είχε πελάτες που χόρευαν.

Ακόμα ένας αισθητός σεισμός στη Λεμεσό (ΧΑΡΤΗΣ)

Offsite Team -
28.06.2022 - 19:06

Ακόμα ένας αισθητός σεισμός στη Λεμεσό (ΧΑΡΤΗΣ)

ΧΑΡΤΗΣ - 2.9 Ρίχτερ ο δεύτερος σεισμός

Νέα σεισμική δόνηση ταρακούνησε για ακόμη μια φορά τη Λεμεσό. 

>>>> Δείτε ΕΔΩ: Τι είναι η σμηνοσειρά σεισμών που ταρακουνεί τη Λεμεσό

Μέσα σε διάστημα περίπου μίας ώρας σημειώθηκε και δεύτερος σεισμός με επίκεντρο τη Λεμεσό, ενώ πολίτες αναφέρουν πως ήταν πιο αισθητός από τον πρώτο.

Όπως ανακοίνωσε το σεισμολογικό κέντρο Κύπρου η δεύτερη σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 2.9 Ρίχτερ.

cyprus-seismological-center

Θυμίζουμε πως ο πρώτος σεισμός 2,7 Ρίχτερ, σημειώθηκε στις 17:57, 7 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της Λεμεσού με επίκεντρο την περιοχή της Γερμασόγειας.

 

neos-sismos

neos sismos

Home