Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

ΥΠΕΣ για πυρκαγιά Μαρί: Να μείνουν περιορισμένοι οι κάτοικοι

Offsite Team -
11.06.2022 - 22:31

ΥΠΕΣ για πυρκαγιά Μαρί: Να μείνουν περιορισμένοι οι κάτοικοι

Έκκληση προς τους κατοίκους να αποφύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις

Αναφορικά με την πυρκαγιά που προκλήθηκε συνεπεία βλάβης σε χώρο απόθεσης ελαστικών ιδιωτικής εταιρείας στο Μαρί και η οποία εξακολουθεί μέχρι και αυτή την ώρα να μαίνεται, το Υπουργείο Εσωτερικών επισημαίνει ότι από την πρώτη στιγμή, με οδηγίες του Υπουργού Εσωτερικών και με συντονισμό του Γενικού Διευθυντή του Υπουργείου ο οποίος βρίσκεται στο σημείο, κινητοποίησε τις αρμόδιες Υπηρεσίες του προκειμένου να συνδράμουν στην επιχείρηση αντιμετώπισης της πυρκαγιάς. 

>>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Από ανάφλεξη υλικών λόγω δυσλειτουργίας μηχανήματος η πυρκαγιά

Συγκεκριμένα, η Επαρχιακή Διοίκηση Λάρνακας με τεχνικά κλιμάκια της αποτελούμενα από καδενοφόρα και βυντιοφόρα συνεπικουρούν τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για την κατάσβεση της Πυρκαγιάς. 

Παράλληλα οι Δυνάμεις της Πολιτικής Άμυνας βρίσκονται επί τόπου, προκειμένου να  βοηθήσουν τις Μονάδες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας αλλά και τους κατοίκους της περιοχής σε περίπτωση που παραστεί ανάγκη.

>>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πολιτική Άμυνα για πυρκαγιά: «Κλείστε πόρτες & παράθυρα»

Παρά το γεγονός ότι η νεότερη ενημέρωση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία αναφέρει ότι η φωτιά τίθεται υπό έλεγχο, οι δυνάμεις της Πολιτικής Άμυνας θα παραμείνουν στο σημείο καθ’ όλη τη διάρκεια της νύκτας. Με πρώτιστο μέλημα την διασφάλιση της ασφάλειας και υγείας των κατοίκων της περιοχής, καλούνται οι κάτοικοι να παραμείνουν περιορισμένοι στα σπίτια τους και να αποφύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις. 

Home