Υπόθεση Μιτσερό: Παραδέχθηκε και τους δύο φόνους o 35χρονος

Υπόθεση Μιτσερό: Παραδέχθηκε και τους δύο φόνους o 35χρονος

Υπό 6ημερη κράτηση ο 35χρονος - Συγκλονιστικές αποκαλύψεις

Ενώπιον του Δικαστηρίου Λευκωσίας οδηγήθηκε σήμερα ο 35χρονος αξιωματικός της Εθνικής Φρουράς ως κατηγορούμενος για φόνο εκ προμελέτης και τους δεύτερου θύματος που βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (20/4) στο φρεάτιο στο παλιού Μεταλλείου στο Μιτσερού.

Κατά την σημερινή δικάσιμο αναγνώστηκε η θεληματική κατάθεση του 35χρονου από τον υπαστυνόμο Γιωρκάτζη.

Σύμφωνα με την θεληματική κατάθεση, ο 35χρονος παραδέχθηκε τον φόνο της 38χρονης Mary Rose, ενώ παραδέχθηκε επίσης και τον φόνο της Αριάν με την οποία είχε ερωτική επαφή και ακολούθως την έπνιξε. Ανέφερε επίσης ότι την έδεσε και ότι την πέταξε στο φρεάτιο.

Το Δικαστήριο ενέκρινε την εξαήμερη προσωποκράτησή του.

Στο μεταξύ, ο 35χρονος εμφανίστηκε χωρίς δικηγόρο, καθώς ο δικηγόρος Ηλίας Στεφάνου που εκπροσώπησε στην πρώτη διαδικασία προσωποκράτησης τον 35χρονο, αποσύρθηκε.

Να υπενθυμίσουμε πως νωρίς το πρωί ο 35χρονος οδηγήθηκε υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο σημείο της λίμνης «Μεμί» στον Ξυλιάτο, όπου υπέδειξε τον σημείο και τον τρόπο που εξαφάνισε το άψυχο σώμα της 6χρονης.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, ο 35χρονος υπέδειξε σημείο κοντά σε δέντρο στο οποίο έριξε το πτώμα της 6χρονης, ενώ στην συνέχεια το έσπρωξε έτσι ώστε να πέσει στην λίμνη «Μεμί».

Στο μεταξύ, οι έρευνες συνεχίζονται τόσο στο Μιτσερό, όσο και στον Ξυλιάτο, ωστόσο ακόμη βρίσκονται σε αρχικό στάδιο. Στο Μιτσερο βρέθηκε εκ νέου από νωρίς το πρωί και ο Διευθυντής της πυροσβεστικής Μάρκος Τράγκολας.

Home