Υπόθεση Ορέστης: «Προσπάθησε να με παρασύρει λίγo πριν συλληφθεί»

Υπόθεση Ορέστης: «Προσπάθησε να με παρασύρει λίγo πριν συλληφθεί»

Νέα μαρτυρία για την υπόθεση που συγκλονίζει την Κύπρο - Πως προσπάθησε να ξεγελάσει γυναίκα (Βίντεο)

Νέες μαρτυρίες για τη δράση του 35χρονου καθ' ομολογία κατά συρροή δολοφόνου γυναικών, πριν τη σύλληψή του από τις αρχές, βλέπουν το φως της δημοσιότητας. 

Ακόμη και λίγες ώρες πριν από τη σύλληψή του, ο serial killer Νίκος Μεταξάς, παραφυλούσε σε εμπορικά κέντρα και στάσεις λεωφορείων για να «ψαρέψει» και νέα θύματα, όπως αποκάλυψε γυναίκα από τις Φιλιππίνες.

«Τον συνάντησα σε κεντρικό πολυκατάστημα στις 11 Απριλίου, την Πέμπτη το πρωί πριν συλληφθεί», δήλωσε χαρακτηριστικά η γυναίκα. «Ήταν πολύ καλός, με ρώταγε "πως είσαι, από πού είσαι, πόσα χρόνια είσαι στην Κύπρο;" και μετά με ρώτησε αν θέλω δουλειά, μερική απασχόληση», συνέχισε.

«Ξαφνικά με συνόδευσε από το πολυκατάστημα στην στάση του λεωφορείου», είπε, συμπληρώνοντας:«Με ρώτησε πόσα χρήματα παίρνω την ώρα στη δουλειά μου. Του είπα 6 ευρώ την ώρα. Μου λέει «δεν πειράζει, έχω πολλά λεφτά. Μου ζήτησε να πάω μαζί του αλλά του έλεγα όχι, όχι δεν θέλω γιατί έχω δουλειά. Μου πρότεινε να μου δώσει περισσότερα λεφτά, όσα ήθελα, αν ήθελα να πάω σουπερμάρκετ θα μου έπαιρνε ότι ήθελα».

«Αν τον δεις, μοιάζει πολύ καλός, αλλά τα μάτια του δεν ήταν. Τα μάτια του ήταν σαν του διαβόλου», τόνισε.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1 Ελλάδος:

 

Home