Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Εντατικές εκστρατείες της Αστυνομία ενόψει εορτών

Offsite Team
- 17.12.2018

Εντατικές εκστρατείες της Αστυνομία ενόψει εορτών

Thumbnail
Στους δρόμους για τον τζόγο και τα πρόληψη τροχαίων η αστυνομία κατά την περίοδο των γιορτών

Εντατικοποίηση των ελέγχων της Αστυνομίας για πάταξη του ηλεκτρονικού τζόγου κατά την περίοδο των γιορτών

Ενόψει των επικείμενων γιορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, η Αστυνομία, όπως και κάθε χρόνο, εντατικοποιεί τις στοχευμένες επιχειρήσεις της για την πάταξη του φαινομένου της κυβείας και του ηλεκτρονικού τζόγου παγκύπρια. 

Ως εκ τούτου, κατά την εορταστική περίοδο, η Αστυνομία θα βρίσκεται σε αυξημένη ετοιμότητα και θα ελέγχονται καθημερινά χαρτοπαικτικές λέσχες, σωματεία, καφενεία και άλλα υποστατικά, κατά πόσον διεξάγεται κυβεία και ηλεκτρονικός τζόγος, με σκοπό να διαπιστωθεί αν υπάρχει οποιαδήποτε παράβαση της σχετικής Νομοθεσίας.

Διαβάστε επίσης:Τα 10 επαγγέλματα που κάνουν σεξ στο χώρο εργασίας!

Από τις 6 Δεκεμβρίου, μέχρι σήμερα 17 Δεκεμβρίου, 2018, έγιναν έλεγχοι σε έντεκα υποστατικά, όπου συνολικά εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια 1.052 τραπουλόχαρτα, το χρηματικό ποσό των 595 ευρώ, δώδεκα ηλεκτρονικοί υπολογιστές και αριθμός φισιών. Επίσης, 53 πρόσωπα εντοπίστηκαν να επιδίδονται σε κυβεία.  

Ενισχύεται η Τροχαία για τις γιορτές

Για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών αστυνόμευσης στο οδικό δίκτυο, εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, η Αστυνομία Κύπρου προχωρεί στην περαιτέρω ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού των επαρχιακών κλιμακίων Τροχαίας και του Τμήματος Τροχαίας Αρχηγείου.  

Από σήμερα, μέχρι και τις 18 Ιανουαρίου 2019, συνολικά 44 αστυνομικοί, γραφειακό προσωπικό διαφόρων Διευθύνσεων και Τμημάτων της Αστυνομίας, θα προστεθούν στο δυναμικό του Ουλαμού Προλήψεως Οδικών Δυστυχημάτων, της Τροχαίας Αρχηγείου και των επαρχιακών κλιμακίων τροχαίας.

Διαβάστε επίσης: Βροχές και καταιγίδες από το πρωί σε όλη την Κύπρο (φώτο-βίντεο)

 Στόχος είναι φυσικά, η αντιμετώπιση των αυξημένων αναγκών, που αναμένεται να προκύψουν κατά την επικείμενη εορταστική περίοδο. Σκοπός, όπως πάντα, η παροχή όσο το δυνατό περισσότερων διευκολύνσεων στη διακίνηση του κοινού στο οδικό δίκτυο και κυρίως η πρόληψη για την αποφυγή θανατηφόρων και σοβαρών τροχαίων συγκρούσεων.  

Home