Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Το δεκαήμερο "ντέρμπι" εκτός γηπέδου για Ουζόχο

Του Στέλιου Στυλιανού
- 13.02.2019

Το δεκαήμερο "ντέρμπι" εκτός γηπέδου για Ουζόχο

Thumbnail
Όλα όσα έγιναν λίγο πριν την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή

Ανάστατο είναι τις τελευταίες δέκα μέρες το Κυπριακό Ποδόσφαιρομ, εξαιτίας της ένστασης του Απόλλωνα για τον αγώνα με την Ανόρθωση.

Η κόντρα αυτή μεταφέρθηκε από το αθλητικό σε νομικό επίπεδο. 

Η ομάδα της Λεμεσού κατήγγειλε την όλη υπόθεση στην αστυνομία με αποτέλεσμα την σύλληψη του Αναπληρωτή Προέδρου της Ανόρθωσης Δρ. Κυριάκο Γιάγκου το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δρ Γιάγκου είναι κατηγορούμενος για πλαστογραφία για εξασφάλιση εγγραφής με πλαστά έγγραφα καθώς επίσης και κυκλοφορία πλαστών εγγράφων, με τον ίδιο ωστόσο να μην παραδέχεται τις παραπάνω κατηγορίες.

Σημειώνεται ότι ο γιατρός της Ανόρθωσης μετά την τριήμερη κράτηση του αφέθηκε ελεύθερος το βράδυ της Τρίτης. Πριν την απόφαση να μην οδηγηθεί εκ νέου ενώπιον δικαστηρίου προηγήθηκε ευρεία σύσκεψη στο Αρχηγείο Αστυνομίας, με στόχο να μελετηθούν όλα τα δεδομένα.

Ενώ κινούνταν οι διαδικασίες για να αφεθεί ο Γιάγκου ελεύθερος, η αστυνομία πέρασε χειροπέδες σε ζευγάρι από την Λευκωσία για τα αδικήματα της συνομωσίας για καταδολίευση και παρέμβασης σε δικαστική διαδικασία.

Οι τρεις μετά και την κατάθεση των δύο τελευταίων, αφέθηκαν ελεύθεροι αργά το βράδυ της Τρίτης, χωρίς να διευκρινίζεται εάν θα παρουσιαστούν σε κατοπινό στάδιο ενώπιον δικαστηρίου.

Στο αθλητικό κομμάτι τώρα χαρακτηρίζεται κρίσιμη η σημερινή μέρα με την εκδίκαση της ένστασης του Απόλλωνα από τον Αθλητικό Δικαστή, να είναι ορισμένη να αρχίσει στις 15:00 και θα γίνει στην παρουσία των δικηγόρων των δύο ομάδων.

Υπενθυμίζεται ότι ο Απόλλωνας μετά από την αρχική  θέση του ΚΟΑ ότι το δελτίο του Ποδοσφαιριστή εκδόθηκε νομότυπα αναφέρθηκε σε γανεπαρκές και βεβιασμένο πόρισμα από τον Οργανισμό, θέτοντας σειρά ερωτημάτων. Με το ΚΟΑ τελικώς να ακυρώνει τελικώς το δελτίο του ποδοσφαιριστή το προηγούμενο Σάββατο.

Από την πλευρά της η Ανόρθωσης σε ανακοίνωση της έκανε λόγο για ψεύδη και ανακρίβειες για την ομάδα, τονίζοντας ότι όσοι  ψευδολογούν, όσους διαρρέουν προσωπικά δεδομένα, θα βρουν την Ανόρθωση μπροστά τους.  

Home