Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

ΒΓΗΚΑΝ ΟΦΣΑΙΝΤ:Ο Νικόλας μιλά με υποψήφιους διαδόχους του Άντρου;

Γράφει ο Σκιώδης
- 28.09.2019

ΒΓΗΚΑΝ ΟΦΣΑΙΝΤ:Ο Νικόλας μιλά με υποψήφιους διαδόχους του Άντρου;

Thumbnail
Το come back του ΥΠΕΞ και οι ατίθασοι καθηγητές

Δυναμική επιστροφή έκανε ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Χριστοδουλίδης μετά και τα όσα ανέφερε η στήλη το περασμένο Σάββατο, για προσπάθεια του Αβέρωφ Νεοφύτου να τον παρακάμψει λόγω και των κοινών ενδιαφερόντων που έχουν οι δύο Παφίτες πολιτικοί ενόψει και των Προεδρικών του 2023.

Συγκεκριμένα ο υπουργός Εξωτερικών σε μια κίνηση ματ στάθηκε απέναντι στον ΥΠΕΞ της Τουρκίας ζητώντας του να δώσουν τα χέρια ότι συμφωνούν σε μια λύση Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας, αμφισβητώντας πολλά από τα λεγόμενα του Τσαβούσογλου.  

Σίγουρα με την κίνηση του αυτή ο Νίκος κέρδισε πόντους….

Οι ατίθασοι καθηγητές

Κόντρα στους Συνδικαλιστές της ΟΕΛΜΕΚ φαίνεται να πήγε μέρος των Καθηγητών στην μονόωρη στάση εργασίας της περασμένης Τετάρτης. Συγκεκριμένα μια ομάδα εκπαιδευτικών όχι μόνο μπήκε στις τάξεις αλλά έβαλε και απουσίες σε όσους μαθητές δεν παρευρέθηκαν στο μάθημα, με το υπουργείο Παιδείας ωστόσο να διευκρινίζει ότι δεν θα καταχωρηθούν.

Η κίνηση αυτή των εκπαιδευτικών φανέρωσε την αντίθεση τους με την οργάνωση τους προς το θέμα της στάσης εργασίας. Μάλιστα υπάρχει και η μερίδα εκπαιδευτικών που υποστηρίζει ότι παρά τα προβλήματα με τον υπουργό Παιδείας, δεν πρέπει η ηγεσία τους να του βάζει κατά ριπάς.

Πάντως, αν θέλουμε να μιλήσουμε με στρατιώτικους όρους οι εκπαιδευτικοί αυτοί θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως λιποτάκτες από την ηγεσία τους…

Μιλά με υποψήφιους διάδοχους ο Νικόλας;

Μεγάλη ήταν η συζήτηση που ανάχθηκε από την περασμένη Κυριακή εξαιτίας των συνεντεύξεων Νικόλα Παπαδόπουλου στην Offsite και του Άντρου Κυπριανού στην Εφημερίδα «Καθημερινή». Συγκεκριμένα από την μια ο Νικόλας Παπαδόπουλος τόνιζε ότι η συνεργασίες ΑΚΕΛ-ΔΗΚΟ ήταν από τις πιο αποτελεσματικές, ενώ ααπό την άλλη ο Άντρος Κυπριανού ανέφερε ότι δεν θα στηρίξουν Νικόλα για Πρόεδρο.

Αν και ο Άντρος έκλεισε το κεφάλαιο Νικόλας, ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ φαίνεται να μην κλείνει το κεφάλαιο συνεργασίας με ΑΚΕΛ.

Μήπως, ο Νικόλας Παπαδόπουλος πήγε ένα βήμα παρακάτω και άρχισε ήδη επαφές με υποψήφιους διάδοχους του Άντρου Κυπριανού…

Home