Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

ΒΓΗΚΑΝ ΟΦΣΑΙΝΤ: Η τελευταία θητεία ΠτΔ και ο Part time Βουλευτής 

Γράφει ο Σκιώδης
- 05.10.2019

ΒΓΗΚΑΝ ΟΦΣΑΙΝΤ: Η τελευταία θητεία ΠτΔ και ο Part time Βουλευτής 

Thumbnail
Και οι φωτιές που συνεχίζει να ανάβει ο Νιαζί

Τέλος στις φήμες για τρίτη θητεία βάζει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, καθώς μιλώντας ενώπιον του προσωπικού του Προεδρικού την περασμένη Τετάρτη αν και χαριτολογώντας απείλησε ότι θα παραμείνει Πρόεδρος μέχρι την ηλικία των 108 χρόνων. 

Στην συνέχεια ωστόσο επισήμανε ότι ο ίδιος αναμένει από την Βουλή να εγκρίνει την πρόταση για αλλαγή του Συντάγματος, έτσι που η θητείες του Προέδρου της Δημοκρατίας να περιορίζονται στις δύο.

Όπως πληροφορείται μάλιστα η στήλη από το περιβάλλον του Νίκου Αναστασιάδη, ο ίδιος είναι έτοιμος να στείλε και νέο νομοσχέδιο στην Βουλή για περιορισμό θητειών μόνο στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, έτσι ώστε να κάμψει τις αντιστάσεις Βουλευτών που δεν θέλουν να περιορίσουν δια της ψήφους τους την θητεία τους..

Ο Νίκαρος φαίνεται να το πήρε απόφαση για τα καλά να κρεμάσει τα πολιτικά παπούτσια…

O Part time Βουλευτής

Για το Come Back στην Βουλή ετοιμάζεται ο Γιώργος Παπαδόπουλος από πλευράς Αλληλεγγύης. Συγκεκριμένα ο Παπαδόπουλος ουσιαστικά αναμένει από την επόμενη Ολομέλεια του σώματος να υπερψηφίσει την πρόταση η οποία ανοίγει ο δρόμος για ρύθμιση του ζητήματος της επανακατανομής της 56ης βουλευτικής έδρας, αφού μετά τη συνεδρία της Επιτροπής Εσωτερικών της Βουλής την περασμένη Δευτέρα, το ΑΚΕΛ ανακοίνωσε ότι θα υποστηρίξει την πρόταση νόμου που κατέθεσαν ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ και Αλληλεγγύη, μετά και από την τροποποίηση του συντάγματος την περασμένη Παρασκευή (27/9).

Υπενθυμίζεται ότι η συγκεκριμένης πρόταση των βουλευτών Νικόλα Παπαδόπουλου, Μαρίνου  Σιζόπουλου και Μιχάλη Γιωργάλλα προνοεί ότι η μη καταλειφθείσα έδρα κατανέμεται στο κόμμα ή τον συνδυασμό, στο οποίο κατανεμήθηκε αρχικώς και καταλαμβάνεται από τον πρώτο επιλαχόντα.

Μετά από αυτή την εξέλιξη ο Γιώργος Παπαδόπουλος,αναμένεται να επιστρέψει στην Βουλή, χωρίς ωστόσο να είναι σίγουρο ότι θα ολοκληρώσει την θητεία μέχρι και το 2021, καθώς ο Ανδρέας Μιχαηλίδης ετοιμάζεται όπως μαθαίνει η στήλη για νέα προσφυγή.

Όπως και να έχουν τα δεδομένα ο Γιώργος Παπαδόπουλος, εξελίσσεται σε Part time Βουλευτή….

Πρώτος σε όλα τα exit polls o Νιαζί

Οι Φωτιές Νιαζί 

Νέες φωτιές άναψε στο εσωτερικό η πρόθεση του Νιαζί Κιζίλγιουρεκ να ανοίξει γραφείο στα Κατεχόμενα. Η απόφαση αυτή του Νιαζί έφερε και πάλι κύμα αντιδράσεως όπως και στην πρόταση του για να αναγνωριστεί η Τουρκική γλώσσα ως επίσημη γλώσσα στην ΕΕ.

Αν και έχουν περάσει μόλις πέντε μήνες από την εκλογή του ο Νιαζί καταφέρνει με τις απόψεις του αλλά και τις πράξεις να ανάβει φωτιές….

 
Home