Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Το τεντωμένο σχοινί και οι σπόνσορες της πολιτικής

Offsite Team
- 29.01.2020

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Το τεντωμένο σχοινί και οι σπόνσορες της πολιτικής

Thumbnail
Όταν εγκύψουν σε σοβαρά ψηφίζουν αντισυνταγματικά ή κατά πως θα τους προστάξουν
  • Γελοίοι. Μικροί μπροστά σε δύσκολες καταστάσεις. Αλαλάζοντας και ενίοτε βγάζοντας άναρθρες κραυγές, καταδεικνύουν το μέγεθος του πολιτικού τους αναστήματος. Παρουσιάζονται σαν τζάμπα μάγκες και επαναστάτες κατά της αδικίας, φωνάζοντας στις τηλεοράσεις και εκφραζόμενοι σαν παιδιά του Γυμνασίου, όταν η δασκάλα τους κάνει απροειδοποίητο διαγώνισμα. Αυτή είναι η εικόνα των πολιτικών μας και της περιρρέουσας ατμόσφαιρας στο σκηνικό του Κυπριστάν. Τι κρίμα τελικά αυτός ο λαός να έχει τέτοιους μικρούς…πολιτικούς.

     

  • Χωρίς προτάσεις αλλά με συνθήματα άνευ ουσίας και περιεχομένου συνεχίζουν το θέατρο του παραλόγου, ενασχολούμενοι με ευτελή ζητήματα στο Κοινοβούλιο που δεν έχουν σημασία και περιεχόμενο και όταν εγκύψουν σε σοβαρά ψηφίζουν αντισυνταγματικά ή κατά πως θα τους προστάξουν. Όχι δηλαδή πως η Κυβέρνηση και οι εκπρόσωποι της είναι και καλύτεροι. 

     

  • Καθαρές κουβέντες ρε να πείτε στην κοινωνία και να μην αποποιείστε των ευθυνών σας. Τι δηλαδή πιστεύετε ότι κάποιοι θα κερδίσουν τις εντυπώσεις με το ειδεχθές θέαμα που παρουσιάζετε καθημερινά; 

     

  • Και να πεις ότι οι πολίτες δεν τους προειδοποίησαν να αλλάξουν. Τους περιφρόνησαν και τους εξύβρισαν στις ευρωεκλογές , αλλά αυτοί δεν έμαθαν τίποτε…συνεχίζουν στο ίδιο μοτίβο. Τελικά δεν μπορεί να είναι τόσο παχύδερμα. 

     

  • Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό Μάλλον για ανίκανοι μου φαίνονται που προσπαθούν να ισορροπήσουν ανάμεσα στους σπόνσορες τους, και στους υπόλοιπους που είναι οι ψηφοφόροι τους. Ε, δεν μπορείτε να παρουσιάζετε αντίστοιχο θέαμα ενός τύπου 150 κιλών που προσπαθεί να κάνει ασκήσεις ισορροπίας σε τεντωμένο σχοινί…

Home