Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Ο ΕΦΕΤΗΣ: Ποιο κόμμα θα βάλει τον Κωστρίκκη υποψήφιο Βουλευτή; 

ΕΦΕΤΗΣ
- 26.04.2020

Ο ΕΦΕΤΗΣ: Ποιο κόμμα θα βάλει τον Κωστρίκκη υποψήφιο Βουλευτή; 

Thumbnail

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΕΦΕΤΗΣ

(*Για όσους αναγνώστες δεν είναι εξοικειωμένοι με την γραφή του ΕΦΕΤΗ: Στην Στήλη ακολουθούν διάφορα αυτόνομα θέματα, σχόλια, παρασκήνια. Συνεπώς αν σας ενδιαφέρει το θέμα που αναφέρεται ο Τίτλος θα πρέπει να κάνετε scroll down για να το εντοπίσετε - συνήθως βρίσκεται τελευταίο στη σειρά)

NHS – Δείτε από πόσες χώρες…

d

Ένας λόγος που Ο ΕΦΕΤΗΣ γουστάρει το ΗΒ και το Λονδίνο είναι διότι εκεί συναντιόνται  όλες οι εθνικότητες. Συνεργάζονται, συναναστρέφονται, συνενώνουν σκέψεις, κουλτούρα, πολιτισμό. 

Ένα απλό παράδειγμα είναι το National Health System δηλαδή το ΓΕΣΥ του Ηνωμένου Βασιλείου. 

>>> Κατεβάστε το app της Offsite. Για android εδώ - Για ios εδώ <<<

Πρόσφατα δημοσιεύτηκε ένας κατάλογος με τον τίτλο «Ένα NHS, πολλές εθνικότητες», όπου παρουσιάζονται οι 102 εθνικότητες με τους περισσότερους που εργάζονται στο ΝΗS. 

Προσέξετε 102!!!! Και δεν είναι μόνο 102 αλλά συνολικά στο αγγλικό Σύστημα Υγείας υπάρχουν επαγγελματίες από 212 διαφορετικές εθνικότητες. Απλώς στον πίνακα εμφανίζονται οι 102 με τους περισσότερους επαγγελματίες στο NHS.    

Δείτε τον ΠΙΝΑΚΑ: 

s

 

 

«Σφάχτηκαν» για την σφαγή Κοσέρ

α

Χαμός έγινε στην τηλε-συνεδρία της Επιτροπής Γεωργίας της Βουλής την προηγούμενη Παρασκευή με τους Βουλευτές και τον Υπουργό Γεωργίας να «σφάζονται» για το θέμα της σφαγής των αρνιών δια της μεθόδου Κοσέρ. 

Για την μέθοδο Κοσέρ σας είπα την προηγούμενη βδομάδα, ότι είναι ο εβραικός τρόπος σφαγής των Αρνιών, τρόπος ο οποίος στην Κύπρο δεν επιτρέπεται.

Έτσι, αφού μας έμειναν τα αρνιά αδιάθετα λόγω της καραντίνας, είπαν οι παραγωγοί να τα σφάζουν με Κοσέρ και να τα αποστέλλουν στο Ισραήλ. 

>>> Κατεβάστε το app της Offsite. Για android εδώ - Για ios εδώ <<<

Ωστόσο ο ΚΑΔΗΣ στην τελευταία συνεδρία είπε στους Βουλευτές ότι τελικά το Νομοσχέδιο θα αποσυρθεί διότι η ΕΕ επιτρέπει μεν κατ’ εξαίρεση την σφαγή Κοσέρ αλλά ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΞΑΓΩΓΕΣ αλλά μόνο για κατανάλωση εντός της χώρας. 

Και εκεί ήταν που ανάψαν τα αίματα κυρίως από πλευράς των Συναγερμικών βουλευτών ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ και ΔΙΠΛΑΡΟΥ, οι οποίοι φαίνεται πως είχαν υποσχεθεί στους παραγωγούς: «Μεν φοάστε τίποτε, θα τα κανονίσουμε»

Στο τέλος ούτε τα κανόνισαν, ούτε τους κανόνισαν!!!! 

 

Πότε θα ανοίξουν τα αεροδρόμια… (αποκαλυπτικά στοιχεία)

σ

Το μείζον πλέον είναι πότε θα ανοίξουν τα αεροδρόμια. 

Όπως σας ενημέρωσε τις προάλλες ο ΕΦΕΤΗΣ αρχές Μαίου θα ανοίξουν οι ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ, άλλα επαγγέλματα σε υπαίθριο χώρο αλλά και μικρά καταστήματα λιανεμπορίου. 

Την ίδια ώρα αφού θα ανοίξουν οι ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ αυτομάτως σημαίνει πως θα αρχίσουν δουλειά και Πολιτικοί Μηχανικοί, Επιμετρητές, Αρχιτέκτονες, Υλικά Οικοδομής, Μπογιατζήδες, Υδραυλικοί, Ηλεκτρολόγοι, Θερμάνσεις κτλ κτλ κτλ. 

>>> Κατεβάστε το app της Offsite. Για android εδώ - Για ios εδώ <<<

Το ερώτημα όμως παραμένει. Τα αεροδρόμια; Πότε; 

Ο ΕΦΕΤΗΣ έκανε έρευνα και σας έχει νέα: 

Από 16 Μαΐου όπως βλέπετε και στη φωτό μπορείτε να κλείσετε εισιτήριο με Cyprus Airways για Αθήνα και από 17 Μαΐου με Aegean. Η πρώτη από την 16η Μαΐου έχει κάθε μέρα πτήσεις, η δε Aegean δυο φορές τη βδομάδα (Κυριακή και Πέμπτη). 

δ

Λέτε οι εταιρείες να ξέρουν περισσότερα και άνοιξαν την αγορά εισιτηρίων εκείνη την ημερομηνία; 

Μααααααλλλοοοοοοον… αλλά θα δούμε. Υπομονή. 

 

Οι πολιτικοί σε ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΕΙΣ – Wowwwwwww!!!! (ΦΩΤΟΣ)

δ

Μα ήντα καλαααααα…. 

Οι πολιτικοί μας πρέπει να είναι ιδιαίτερα χαρούμενοι που έμαθαν και τις τηλεδιασκέψεις και έτσι δεν χάνουν στιγμή να το… διαφημίσουν! 

>>> Κατεβάστε το app της Offsite. Για android εδώ - Για ios εδώ <<<

Ο ΕΦΕΤΗΣ εντόπισε τρεις πολιτικούς που ανέβασαν φωτό τους δείχνοντας στους πολίτες ότι συνεχίζουν να εργάζονται μέσω τηλεδιασκέψεων. 

Πρόκειται για τον Πρόεδρο της Βουλής, Δημήτρη Συλλούρη...  

δ

Ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου…  

α

Και τον Πρόεδρο του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλο… 

φ

Δεν ξέρω όμως για ποιο πράμα να ανησυχώ περισσότερο: 

Ότι αυτοί που ανέβασαν φωτό «κοκορεύονται» ή ότι αυτοί που δεν ανέβασαν ακόμη ψάχνουν να μάθουν πώς να γίνονται τηλεδιασκέψεις….!!!!!

 

Καραντίνα των «ίνφλουενσερ» σε βίλα

d

Μας κάνουν και μαθήματα για το πώς να ανακαλύψουμε τον «εσωτερικό μας κόσμο» και την «εσωτερική μας γαλήνη», και ονομάζουν την καραντίνα ως ευκαιρία «εσωτερικής αναζήτησης». 

Εμμμμμ… 

Όντως. Αν όλος ο κόσμος έμενε καραντίνα σε βίλα ενδεχομένως να είχε και ώρα για «εσωτερική αναζήτηση». 

>>> Κατεβάστε το app της Offsite. Για android εδώ - Για ios εδώ <<<

Όντως. Αν όλος ο κόσμος δεν φοβόταν για την επομένη ότι θα είναι άνεργος ενδεχομένως να είχε και ώρα για «εσωτερική γαλήνη». 

Αλλά επειδή αρκετός κόσμος δεν ζει σε βίλα αλλά σε διαμερίσματα και επειδή η πλειοψηφία του κόσμου ζει την επαγγελματική αβεβαιότητα, είναι καλύτερα να… σκάσετε!!!

Ουπς!!! Σας πλήγωσα;;;;;;

 

Ο Κωστρίκκης αριστίνδην σε ψηφοδέλτιο Λευκωσίας

δ

Κάποια πολιτικά πρόσωπα βλέπουν στο πρόσωπο του Επιδημιολόγου Λεόντιου Κωστρίκκη το Τ Ε Λ Ε Ι Ο αριστίνδην πρόσωπο για τις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές… 

Ξέρετε, οι επόμενες εκλογές είναι τον Μάιο του 2021, ΑΝ, όλα πάνε καλά, διότι αν ξαναπάμε σε lockdown δεν αμφιβάλλω κιόλας να αναβληθούν… 

Πάντως όπως έμαθε Ο ΕΦΕΤΗΣ το όνομα του ΛΕΟΝΤΙΟΥ ΚΩΣΤΡΙΚΚΗ συζητήθηκε σε πολιτικούς κύκλους, με ένα σημαίνον πολιτικό πρόσωπο να σημειώνει: «Πάντως το κόμμα που θα κατεβάσει τον Κωστρίκκη εκλογές θα έχει αύξηση 2%...»!!!

>>> Κατεβάστε το app της Offsite. Για android εδώ - Για ios εδώ <<<

Είναι γεγονός πως ο Κωστρίκκης κέρδισε την συμπάθεια αλλά και την εκτίμηση των πολιτών ενώ τα ακαδημαϊκά του προσόντα θεωρούνται «άριστα». 

Ο Λεοντής μας, αν και έχει καταγωγή από την Άσσια, «δεν αποκλείεται αν βρεθεί αριστίνδην να κοσμήσει το ψηφοδέλτιο Λευκωσίας αντί Αμμοχώστου»… 

Μένω ως εδώ, διότι δεν θέλω να ευθύνομαι για καρδιακά στους επίδοξους υποψηφίους των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών… 

>>> Όλο το ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ της Offsite εδώ <<<

Λοιπόν καλή καραντίνα. Σας αφήνω…  Και σύντομα έρχεται η απελευθέρωση!!!!! Γιεαααααααααα

Home