Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Φαγώθηκαν να πάνε Βουλή για Προεκλογική…

Offsite Team
- 11.05.2020

Φαγώθηκαν να πάνε Βουλή για Προεκλογική…

Thumbnail
4 FAKENEWS για Βουλή, οι αλήθειες και ένα ερώτημα από ΕΦΕΤΗΣ

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΕΦΕΤΗΣ

FAKENEWS 1: Η Βουλή δεν λειτουργεί 

ΑΛΗΘΕΙΑ 1: Η Βουλή ήταν ίσως το μοναδικό ΣΩΜΑ της Δημοκρατίας που λειτουργούσε κανονικά μέσω της Τεχνολογίας. Όχι μόνο σε επίπεδο Ολομέλειας και Κοινοβουλευτικών Επιτροπών αλλά και σε επίπεδο ΑΡΧΕΙΟΥ (ναι, τα ΜΜΕ λάμβαναν κανονικά έγγραφα και ενημερώσεις όπως προ της κρίσης, ίσως όχι τόσο σε όγκο αλλά όσα υπήρχαν προς δημοσιοποίηση τα λάμβαναν), και σε επίπεδο ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ (με τηλεδιασκέψεις με άλλες υπηρεσίες Κοινοβουλίων και Διεθνών Σωμάτων που διατηρεί επαφές η Κυπριακή Βουλή) και σε επίπεδο ΕΚΔΟΣΕΩΝ. 

>>> Δείτε επίσης: Έφυγε ο Γιώρκος από το ΔΗΚΟ…

FAKENEWS 2: Κουτσουρεμένη Κοινοβουλευτική Λειτουργία 

ΑΛΗΘΕΙΑ 2: Κουτσουρεμένη Ολομέλεια ναι, διότι το ΑΚΕΛ δεν αποδέχτηκε την τροποποίηση του Συντάγματος για ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ. Οπόταν προτίμησαν να κουτσουρέψουν την ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ με την συμμετοχή ΜΟΝΟ μερικών βουλευτών αντί ΟΛΩΝ, όπως θα γινόταν αν εγκρινόταν η Τροποποίηση και θα διεξάγονταν οι συνεδριάσεις της ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ μέσω ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΕΩΝ με την συμμετοχή ΚΑΙ ΤΩΝ 56 ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ. 

FAKENEWS 3: Δεν λειτουργούν κανονικά οι Κοινοβουλευτικές Επιτροπές

ΑΛΗΘΕΙΑ 3: Οι Κοινοβουλευτικές επιτροπές λειτουργούν και συνεδριάζουν με την συμμετοχή ΟΛΩΝ των ΜΕΛΩΝ τους μέσω τηλεδιάσκεψης. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ αν υπάρξει «επιστροφή δια της φυσικής παρουσίας», στις υφιστάμενες εγκαταστάσεις της Βουλής θα είναι τότε που ΔΕΝ θα λειτουργούν κανονικά οι Κοινοβουλευτικές Επιτροπές αφού είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να συμμετέχουν ΟΛΑ τα ΜΕΛΗ, να συμμετέχουν ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ και να συμμετέχουν και ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ βάσει των Κανόνων Υγιεινής για την μη εξάπλωση του Κορωνοϊού. 

>>> Δείτε επίσης: Το ΑΚΕΛ δεν εμπιστεύεται τους βουλευτές του για Online ψήφο

FAKENEWS / ΛΑΙΚΙΣΜΟΣ 4: Απαράδεχτο οι Πολίτες να επιστρέφουν στις δουλειές τους και οι Βουλευτές να μην πάνε πίσω Κοινοβούλιο. 

ΑΛΗΘΕΙΑ 4: Η «μανία» για επιστροφή πίσω στον χώρο της Βουλής είναι λόγω Προεκλογικής Εκστρατείας για τις επερχόμενες Βουλευτικές εκλογές του Μαΐου 2021. Επιστροφή πίσω στον χώρο της ΒΟΥΛΗΣ, αυτομάτως σημαίνει και ΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΑΤΑΚΕΣ, ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ, ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ και άρα ΠΡΟΒΟΛΗ των φιλόδοξων Βουλευτών που θα παλέψουν για επαναδιεκδίκηση της έδρας τους. 

ΕΡΩΤΗΜΑ: Καταλάβατε, τι γίνεται; Δηλαδή άρον, άρον να πάνε πίσω, να αγνοήσουν τους όποιους κανόνες και πρωτοκόλλα μόνο και μόνο για να επιστρέψουν πίσω στο hobby τους, τον ΛΑΙΚΙΣΜΟ διότι έρχονται και εκλογές. Κάτσετε ρε. Να πάτε πίσω αφού πληρούνται οι προϋποθέσεις ή αφού βρείτε χώρο που να ικανοποιεί τα πρωτόκολλα!!! ΕΛΕΟΣ! 

>>> Όλο το ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ της Offsite εδώ <<<

Home