Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

ΒΓΗΚΑΝ ΟΦΣΑΙΝΤ: Πρώην Προέδροι ΟΕΛΜΕΚ - ΠΟΕΔ υποψήφιοι βουλευτές

ΒΓΗΚΑΝ ΟΦΣΑΙΝΤ: Πρώην Προέδροι ΟΕΛΜΕΚ - ΠΟΕΔ υποψήφιοι βουλευτές

Thumbnail
Απο υποψήφιος Βουλευτής εκτός Πλατφόρμας

Υποψήφιοι στις Βουλευτικές του ερχόμενου Μαϊού  θα είναι οι πρώην Προέδροι της ΟΕΛΜΕΚ Γιάννος Σωκράτους και της ΠΟΕΔ Φίλιος Φυλακτού. Συγκεκριμένα ο Γιάννος Σωκράτους θα είναι υποψήφιος με το ΑΚΕΛ στην επαρχία Λευκωσίας ενώ στην ίδια επαρχία με τον ΔΗΣΥ υποψήφιος θα είναι και ο πρώην Πρόεδρος της ΠΟΕΔ Φίλιος Φυλακτού.

Υπενθυμίζεται ότι και οι δύο είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στις μεγαλειώδεις πορείες διαμαρτυρίας των εκπαιδευτικών προς το Προεδρικό και το υπουργείο Παιδείας το 2018 με αφορμή την απόφαση της Κυβέρνησης για εξορθολογισμό στην δημόσια εκπαίδευση.

1

Μάλιστα και οι δύο ήταν σε ανοιχτή κόντρα με τον πρώην υπουργό Παιδείας Κώστα Χαμπιαούρη ζητώντας πολλές φορές την παραίτηση του. Οι δύο συνδικαλιστές εκπαιδευτικοί σίγουρα είναι γνώστες των προβλημάτων στην δημόσια εκπαίδευση.

Αποχώρηση από την «Συνεργασία Δημοκρατικών Δυνάμεων»

Εκτός της Συνεργασίας Δημοκρατικών Δυνάμεων βρίσκεται πλέον ο Σταύρος Παπαδούρης όπως ανακοίνωσε ο ίδιος με ανάρτηση του στο Facebook. Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Οκτώβριο η πλατφόρμα Δημοκρατικών Δυνάμεων ανακοίνωση την συμπόρευση του κύριου Παπαδούρη με την πλατφόρμα αναφέροντας μάλιστα ότι ο ίδιος θα ήταν και υποψήφιος Βουλευτής Λεμεσού  με τα δεδομένα ωστόσο να ανατρέπονται.

O Πρόεδρος του Συνδέσμου Προστασίας Πρώτης Κατοικίας σε ανάρτηση του αναφέρει: 

Αγαπητοί φίλοι, όσοι με γνωρίζουν προσωπικά και με έχουν βιώσει ξέρουν ότι οι όποιες αποφάσεις μου είναι αποτέλεσμα σοβαρής και αβίαστης σκέψης, βασιζόμενης πάντα σε αδιαπραγμάτευτες αρχές. Με τις αρχές μου κάποιοι μπορεί να συμφωνούν και κάποιοι μπορεί να διαφωνούν και αυτό είναι πάντα σεβαστό. Αλλά είναι δικές μου αρχές και φροντίζω να τις τιμώ καθημερινά γιατί αν δεν το έκανα ίσως να μην με λέγαν Σταύρο. Γράφοντας αυτά, θέλω να σας ενημερώσω ότι έχω καταλήξει στο ότι δεν θα κατέλθω ως υποψήφιος βουλευτής με τη Συνεργασία Δημοκρατικών Δυνάμεων, κάτι που ίσως αφέθηκε να νοηθεί από κάποια μέσα μαζικής ενημέρωσης. Για την πρόθεση μου αυτή ενημέρωσα τη συντονιστική επιτροπή την περασμένη βδομάδα και επιβεβαίωσα σήμερα τη γενικότερη αποχώρηση μου από την πλατφόρμα. Τους ευχαριστώ όλους και δημόσια ευχόμενος πάντα καλούς και ηθικούς αγώνες.

1

Home