Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Οι γλυσταρκές και τα φουστούτζια του Παπασταύρου

Offsite Team
- 02.08.2021

Οι γλυσταρκές και τα φουστούτζια του Παπασταύρου

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ - ΕΦΕΤΗΣ

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΕΦΕΤΗΣ (Από τον ΕΦΕΤΗ που δημοσιεύτηκε την Κυριακή 1/8)

Λοιπόν ποδοσφαιρόφιλοι. Βρισκόμαστε μπροστά από ένα «παιχνίδι παραλόγου», το οποίο γίνεται ακόμη πιο απολαυστικό αν ισχύουν τα όσα έγραψε το sigmalive, ότι δηλαδή η εταιρεία που εκδίδει ηλεκτρονικά εισιτήρια ανήκει ουσιαστικά στον Πρόεδρο της Ομόνοιας, Παπασταύρου, και την ίδια πλατφόρμα χρησιμοποιεί και ο ΑΠΟΕΛ. 

Με λίγα λόγια, ο ΑΠΟΕΛ δίνει λεφτά στην εταιρεία του Προέδρου της Ομόνοιας μέσω της χρήσης της πλατφόρμας της εταιρείας του δεύτερου.

Προσέξετε όμως. 

Την ίδια ώρα, ο ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ έκανε ολόκληρο drama επειδή λέει, θέλει τις καντίνες του ΓΣΠ όταν παίζει η ομάδα του, διότι όπως λένε, τις καντίνες τώρα τις διαχειρίζεται ΑΠΟΕΛίστας επιχειρηματίας και έτσι είναι ωσάν οι Ομονοιάτες να σπονσάρουν έμμεσα τον ΑΠΟΕΛ. 

Μα αν ισχύει αυτό το παράλογο επιχείρημα για τις γλυσταρκές και τα φουστούτζια στο ΓΣΠ, ότι δηλαδή αγοράζοντας από τις καντίνες σπονσάρεις έμμεσα τον ΑΠΟΕΛ, τότε ΔΕΝ ισχύει το ίδιο και στην περίπτωση των εισιτηρίων με αντίστροφους ρόλους; Ότι δηλαδή ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ σπονσάρει έμμεσα την Ομόνοια;

Κοπέλια, αφήστε τις γλυσταρκές και τα φουστούτζια και σοβαρευτείτεεεεεεεεεεεεεεεεεε…

Home