Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Ο ΕΦΕΤΗΣ: Το ΑΚΕΛ βολιδοσκόπησε Μάρκο αλλά είπε όχι

ΕΦΕΤΗΣ
- 20.02.2022

Ο ΕΦΕΤΗΣ: Το ΑΚΕΛ βολιδοσκόπησε Μάρκο αλλά είπε όχι

Thumbnail

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΕΦΕΤΗΣ

(*Για όσους αναγνώστες δεν είναι εξοικειωμένοι με την γραφή του ΕΦΕΤΗ: Στην Στήλη ακολουθούν διάφορα αυτόνομα θέματα, σχόλια, παρασκήνια. Συνεπώς αν σας ενδιαφέρει το θέμα που αναφέρεται ο Τίτλος θα πρέπει να κάνετε scroll down για να το εντοπίσετε - συνήθως βρίσκεται τελευταίο στη σειρά)

Η Μόσχα τρολάρει την Δύση…

d

Η Μόσχα μπήκε για τα καλά στο παιχνίδι του τρολαρίσματος περιπαίζοντας ουσιαστικά την Δύση, ως προς τον ενδεχόμενο πόλεμο στην Ουκρανία.

Το τρολάρισμα έχει να κάνει ως προς την ημερομηνία έναρξης του πολέμου, με την Ρωσία να διαψεύδει κάθε φορά όποια ημερομηνία πουν οι δυτικοί ότι ενδέχεται η Μόσχα να εισβάλει στην Ουκρανία. 

d

Στο «περιπαίξιμο» μπήκε και το ΥΠΕΞ της Ρωσίας μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο twitter, γράφοντας: 

«Σήμερα σημειώνουμε άλλη μια μέρα της «έναρξης του πολέμου με την Ουκρανία», κάτι που και πάλι δεν συνέβη προς λύπη των Δυτικών ΜΜΕ άσχετα με το πόσο σκληρά προσπαθούν να δημιουργήσουν υστερία. Δείτε και μόνοι σας πόσο αξίζουν οι ισχυρισμοί των δυτικών ΜΜΕ και τα λόγια των δυτικών αξιωματούχων:» Και προσθέτουν ένα βιντεάκι με θάμνους να τους παίρνει ο αέρας.

Θα τους τρολάρει ΚΙ ΑΛΛΟ;;;;;;;;;

ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ 

 

Η Ειρηνάρα 1,5 χρόνο μπροστά από τις εξελίξεις…

d

Τα έλεγε η ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ πριν ενάμιση χρόνο, και σήμερα τα βρίσκουμε μπροστά μας. 

Για ποιο θέμα; 

Μα για την διαφάνεια στο ΓΕΣΥ. 

Διάβαζα στο ρεπορτάζ της OFFSITE με τίτλο «Από το 2020 πιέζει η Ειρήνη για διαφάνεια με γιατρούς ΟΑΥ» πως «Σημειώνεται πάντως ότι η Βουλεύτρια του ΑΚΕΛ, Ειρήνη Χαραλαμπίδου από το 2020 πίεζε για διαφάνεια με γιατρούς ΟΑΥ. Συγκεκριμένα η κυρία Χαραλαμπίδου στα πλαίσια του Κοινοβουλευτικού ελέγχου απέστειλε στις 8 Δεκεμβρίου του 2020 ερώτηση στο υπουργό Οικονομικών Κωνσταντίνο Πετρίδη».

Ο ΕΦΕΤΗΣ σας το είπε ξανά: Η ΕΙΡΗΝΑΡΑ θα έχει θέση στο νέο ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ… και πάνω χαρά του νέου Προέδρου να την έχει στην ομάδα του. Θα ‘καθαρίζει’ όποια αποστολή της ανατεθεί…    

 

Exclusive Photo by ΕΦΕΤΗΣ (ΑβέρωφΝίκος)

d

Ο ΕΦΕΤΗΣ εξασφάλισε φωτογραφίες στις οποίες δείχνουν ΑΒΕΡΩΦ και ΝΙΚΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ να τρώνε στο ίδιο εστιατόριο στη Λευκωσία… αλλαααααααααααα εννοείται σε διαφορετικά τραπέζια. Μάλιστα ο Αβέρωφ πέρασε όπως έμαθα και χαιρέτησε τον Νίκο και τους φίλους του... (μάλλον στηλλομάθκιασαν οι δυο που ήταν με τον Νίκο) 

Ο ΕΦΕΤΗΣ έμαθε ακόμη πως στο τραπέζι του ΝΙΚΟΥ υπήρχαν δυο άτομα ενώ στο τραπέζι του ΑΒΕΡΩΦ οκτώ άτομαΘα διερωτάτο κάποιος: ‘Δηλαδή 8-2;’

d

Θέλετε και μια «πελλή εξίσωση»; Το 8-2 ποσοστιαία σημαίνει πως αν λάβει ο ΑΒΕΡΩΦ 30%, ο ΝΙΚΟΣ θα λάβει 7,5%... Ή αλλιώς: κάθε 10 μονάδες που λαμβάνει ο ΑΒΕΡΩΦ, λαμβάνει και 2,5 ο Χριστοδουλίδης… 

Λέτε να ισχύει; 

 

ΚΟΥΙΖ (Ιεράρχης – Εκλογές)

d

Διπλό κουίζ σήμερα: Ποιος ΙΕΡΑΡΧΗΣ «κουντά» όνομα υποψηφίου για τις Προεδρικές εκλογές και παίρνει τηλ απ’ εδώ και απ’ εκεί για να τύχει υποστήριξης ο εκλεκτός του; 

Μάλλον θα τον εγκαταλείψει όμως και αυτός μόλις καταλάβει πως δεν έχει chance… 

 

Το ΑΚΕΛ βολιδοσκόπησε Μάρκο αλλά είπε όχι

d

Δεν ενδιαφέρεται ο ΜΑΡΚΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ να είναι ο εκλεκτός ΑΚΕΛ – ΔΗΚΟ όπως μαθαίνει Ο ΕΦΕΤΗΣ. 

Το πολιτικό παρασκήνιο πήρε φωτιά με επίκεντρο τις αλλεπάλληλες επαφές που γίνονται έτσι ώστε να εξευρεθεί τρίτο πρόσωπο ως ΚΟΙΝΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΚΕΛ – ΔΗΚΟ, πέραν δηλαδή του ΝΙΚΟΛΑ και του ΣΤΕΦΑΝΟΥ. 

Το ΑΚΕΛ πήρε πρωτοβουλία και βολιδοσκόπησε τον ΜΑΡΚΟ έτσι ώστε αν τους έδινε το «ΟΚ», να βάλει το ίδιο το ΑΚΕΛ στο τραπέζι το όνομα του πρώην ΥΠΕΞ ως ένδειξη «καλής πρόθεσης και θέλησης» από πλευράς του ότι είναι όντως έτοιμο να στηρίξει ΔΗΚΟικό υποψήφιο. 

Μετά όμως και την αρνητική απάντηση του ΜΑΡΚΟΥ τα περιθώρια στενεύουν και ενδεχομένως η επιλογή ΝΙΚΟΛΑ να φαντάζει μονόδρομος για το ΑΚΕΛ αν επιθυμεί την συνεργασία με το ΔΗΚΟ. 

Σε αντίθετη περίπτωση οι δρόμοι των δυο θα χωρίσουν, όπως λένε στο παρασκήνιο οι διάφοροι και από τα δυο στρατόπεδα, και πλέον ο καθένας μόνος του… προς αναζήτηση του υποψηφίου με τον οποίο θα διεκδικήσουν τις Προεδρικές του 2023… 

Για να δούμε τι θα γίνει… Ωεεοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

>>> Όλο το ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ της Offsite εδώ <<< 

Μπάιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Home