Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Ο ΕΦΕΤΗΣ: Μέτρηση: Τι δείχνει για Νικόλα και τι για Αβέρωφ

ΕΦΕΤΗΣ
- 06.03.2022

Ο ΕΦΕΤΗΣ: Μέτρηση: Τι δείχνει για Νικόλα και τι για Αβέρωφ

Thumbnail

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΕΦΕΤΗΣ

(*Για όσους αναγνώστες δεν είναι εξοικειωμένοι με την γραφή του ΕΦΕΤΗ: Στην Στήλη ακολουθούν διάφορα αυτόνομα θέματα, σχόλια, παρασκήνια. Συνεπώς αν σας ενδιαφέρει το θέμα που αναφέρεται ο Τίτλος θα πρέπει να κάνετε scroll down για να το εντοπίσετε - συνήθως βρίσκεται τελευταίο στη σειρά)

Ο άγνωστος Μάριος (ΟΚΥΠΥ) που έχει μισό δις ευρώ στο γραφείο του

d

Ονομάζεται ΜΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΔΗΣ και είναι Πρόεδρος του Δ.Σ. ΟΚΥΠΥ. Δηλαδή του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας. Είναι αυτός ο Οργανισμός που διαχειρίζεται τα Νοσηλευτήρια. 

9 νοσηλευτήρια και 38 κέντρα υγείας σε όλες τις πόλεις και επαρχίες της Κύπρου συγκεκριμένα. 

Ακόμη διαχειρίζεται την Διεύθυνση Ασθενοφόρων καθώς και την Διεύθυνση Ψυχικής Υγείας

Ουσιαστικά είναι ο μεγαλύτερος πάροχος υπηρεσιών υγείας στην Κύπρο. Έχει δε Προϋπολογισμό μισό δισεκατομμύριο ευρώ τον χρόνο. 

Αλλά ποιος είναι αυτός ο Μάριος Παναγίδης; 

Ψάξαμε, ψάξαμε αλλά δεν βρήκαμε ούτε μισό βιογραφικό του.

Απορία: Μα γίνεται να είσαι Πρόεδρος ενός τόσο νευραλγικού οργανισμού, να διαχειρίζεσαι μισό δισεκατομμύριο ευρώ των φορολογουμένων και να μην βρίσκουμε ούτε μισό βιογραφικό; 

Το χειρότερο δε, είναι πως η αδερφούλα της Offsite – H Brief – προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί του (για 3 μέρες συνεχόμενες παρακαλώ) για να τον προσθέσει στη Στήλη της WHO IS WHO και ΟΥΤΕ ΦΩΝΗ ΟΥΤΕ ΑΚΡΟΑΣΗ ο ΜΑΡΙΟΣ

 

Σκάλα: Έγινε με 5 Δήμους – Μεγαλύτερη από Λεμεσό

d

Ακόμη δεν κατάλαβα τι είδους μεταρρύθμιση έκαναν στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. 

Αυτό που μου φάνηκε περίεργο -εκ πρώτης όψεως- είναι πώς είναι δυνατόν η ΕΠΑΡΧΙΑ ΛΑΡΝΑΚΑΣ να έχει περισσότερους Δήμους απ’ ότι η ΕΠΑΡΧΙΑ ΛΕΜΕΣΟΥ; 

Ε, ναι!!! 

5 Δήμους η Επαρχία Λάρνακας, 4 δήμους η Επαρχία Λεμεσού. 

Πάντως έγινε ωραία δουλειά από τους δημοσιογράφους της Offsite και αποτύπωσαν ΟΛΗ την μεταρρύθμιση σε χάρτες. Δείτε την έρευνα εδώ με τα νέα δεδομένα. 

 

Σωστός ο Μύλωνας

d

Ο ΠΑΥΛΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ έκανε ορθή τοποθέτηση στην Ολομέλεια: 

Αναφέρθηκε στην εξέλιξη όπου η Δύση έκλεισε τα δυο ρωσικά ΜΜΕ μπλοκάρωντας τα βασικά από όλο το ίντερνετ. 

Και σωστά είπε ο ΠΑΥΛΟΣ πως ανεξαρτήτως ποιος φταίει και αν φταίει η Ρωσία, το να μπλοκάρεις την ενημέρωση της μια πλευράς δεν πετυχαίνεις απολύτως τίποτα. 

Σωστός και προσθέτω: Με το να μπλοκάρεις την μια πλευρά πετυχαίνεις τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που θέλεις. 

ΔΕΝ νοείται η ΕΕ της ανοχής, της ελευθερίας και του σεβασμού ΝΑ ΦΟΒΑΤΑΙ δυο ΜΜΕ επειδή είναι ρωσικά και να συμπεριφέρεται έτσι. 

 

Μα μετάνιωσε ο Νίκος για υποψήφιος 2023;

d

Ρε παιθκιά μα ο ΝΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ μετάνιωσε και δεν θα κατέλθει υποψήφιος; 

Μεν το θεωρείτε εξωπραγματικό διότι κάποιοι έλεγαν στον ΕΦΕΤΗ πως στην περίπτωση που το ΑΚΕΛ συμφωνήσει με ΔΗΚΟ για ΝΙΚΟΛΑ τότε ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ ίσως τελικά μετανιώσει

Δείτε και πιο κάτω τι πληροφορίες έχει ο ΕΦΕΤΗΣ για μια πρόσφατη έρευνα.

 

ΚΟΥΙΖ – Νέα πολιτικός - ΠΟΣΤΟ

d

Ποια νέα πολιτικός ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΕΔΡΑΝΑ εντοπίστηκε ως ανερχόμενη δύναμη και ΣΥΝΤΟΜΑ αναμένεται να αναλάβει και καίριο πόστο; 

 

Μέτρηση: Τι δείχνει για Νικόλα και τι για Αβέρωφ

 

Ο ΕΦΕΤΗΣ έμαθε για την πρόσφατη μέτρηση που έγινε για λογαριασμό κόμματος καθώς και την ανάλυση που έγινε σε κλειστό δωμάτιο υψηλού ορόφου. 

Τρία τα συμπεράσματα της μέτρησης: 

Πρώτον. Τα θετικά μηνύματα της βάσης του ΑΚΕΛ για συνεργασία με ΔΗΚΟ «και γιατί όχι και Νικόλα» αποτυπώνονται στην μέτρηση με τον ΝΙΚΟΛΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ να σημειώνει αύξηση μονάδων αλλά το ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ με ανοδική τάση.

Δεύτερον. Ενόσω διατηρείται το κλίμα ενδεχόμενης συνεργασίας ΔΗΚΟ – ΑΚΕΛ επηρεάζεται αρνητικά ο ΝΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ. Αυτό διότι γίνεται αντιληπτό στους πολίτες ότι ο ΝΙΚΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΟΜΜΑ ΠΙΣΩ ΤΟΥ άρα αρχίζει να λειτουργεί η ΧΑΜΕΝΗ ΨΗΦΟΣ. 

Τρίτον. Ο ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ συνεχίζει να αυξάνει τα ποσοστά του. Η τάση είναι σταθερά ανοδική και εκτιμάται ότι αυτό θα συνεχιστεί. 

Πάντως κοπέλες και κοπέλια τα πράματα αρχίζουν να σχηματίζονται. Ως το τέλος Μαρτίου θα έχουμε και τους τελικούς υποψηφίους και επομένως η ΚΟΥΡΣΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ. 

>>> Όλο το ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ της Offsite εδώ <<< 

Μπάιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Home