Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Ο ΕΦΕΤΗΣ: Επιτελείο Νίκ: Ένταση με επικοινωνιολόγο για copy paste

Offsite Team
- 15.05.2022

Ο ΕΦΕΤΗΣ: Επιτελείο Νίκ: Ένταση με επικοινωνιολόγο για copy paste

Thumbnail

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΕΦΕΤΗΣ

(*Για όσους αναγνώστες δεν είναι εξοικειωμένοι με την γραφή του ΕΦΕΤΗ: Στην Στήλη ακολουθούν διάφορα αυτόνομα θέματα, σχόλια, παρασκήνια. Συνεπώς αν σας ενδιαφέρει το θέμα που αναφέρεται ο Τίτλος θα πρέπει να κάνετε scroll down για να το εντοπίσετε - συνήθως βρίσκεται τελευταίο στη σειρά)

Κώτσιος: Λάβαμε δραστικά μέτρα κατά της ακρίβειας – Άτε ρε;

d

Ο Κωνσταντίνος Πετρίδης αλλιώς Κώτσιος δήλωνε τις προάλλες ότι η Κύπρος έλαβε ΤΑ ΠΙΟ ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ κατά της ακρίβειας απ’ όλες τις υπόλοιπες χώρες της ΕΕ.

Δεν ξέρω αν ο Κώτσιος συνεχίζει και κυκλοφορεί Κύπρο αλλά του εισηγούμαι να πάει να πάει σε κανένα βενζινάδικο και σε κανένα σούπερμαρκετ για να αντιληφθεί την πραγματικότητα. 

Αν εμείς ως Κύπρος λάβαμε τα πιο δραστικά μέτρα κατά της ακρίβειας και η βενζίνη τώρα είναι 1.60 και το diesel 1.80 τότε ζήτω που καήκαμε. 

Να σας πω κάτι; Ως τον Ιούλιο μάλλον η βενζίνη θα ξεπεράσει τα 2ευρώ το λίτρο…  

 

Την πληρώνουν οι Ουκρανοί, για να μπουν οι Σουηδοί στο ΝΑΤΟ

d

Τι άλλο να πούμε; 

Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ είναι σφαίρα επιρροής της Μόσχας και ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΥΤΙΚΟΣ δεν τολμά να το αμφισβητήσει. Αν τολμούσαν, θα έλεγαν και ΝΑΙ στον ΖΕΛΕΝΣΚΙ και στην ΟΥΚΡΑΝΙΑ για ένταξη τους στο ΝΑΤΟ

Ωστόσο τι του είπαν; NO WAY για ΝΑΤΟ και θα το δούμε για ένταξη σου στην ΕΕ. 

Σε αντίθεση όμως με την ΣΟΥΗΔΙΑ και ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ, οι οποίες εκδήλωσαν ενδιαφέρον για ένταξη στο ΝΑΤΟ και οι ΔΥΤΙΚΟΙ τους είπαν «εσείς, κάντε αίτηση και θα σας εντάξουμε στην ΣΥΜΜΑΧΙΑ με συνοπτικές διαδικασίες».

Καλά, δηλαδή πληρώνει τον λογαριασμό ο ΟΥΚΡΑΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ για να επωφεληθούν οι Σουηδοί και οι Φινλανδοί; 

Αλλά θα μου πείτε: Πάντα δεν είναι έτσι που γίνεται στη διεθνή σκακιέρα. 

Κάποιοι πληρώνουν τον λογαριασμό και στην προκειμένη οι ΟΥΚΡΑΝΟΙ πληρώνουν την καταστροφή της χώρας τους κι’ ΕΜΕΙΣ όλοι οι υπόλοιποι πληρώνουμε το βαρύ τίμημα της ακρίβειας και του πληθωρισμού… 

 

H Offsite News και η μαύρη τρύπα στον Γαλαξία μας

d

Μου άρεσε τις προάλλες που η OFFSITE NEWS είχε και θέμα εκτός της καθημερινότητας και των τετριμμένων ειδήσεων. 

Το τι μου άρεσε είναι πως δεν μετέδωσε απλώς την είδηση για την μαύρη τρύπα στον Γαλαξία μας όταν η είδηση κυκλοφόρησε από όλα τα Διεθνή Πρακτορεία (και άρα δημοσιεύτηκε σχεδόν σε όλες τις Ειδησεογραφικές Σελίδες, αλλά είχε και θέμα νωρίτερα όπου ενημέρωνε τους αναγνώστες για την ανακοίνωση μιας σημαντικής ειδήσης και μάλιστα μετέδωσε την ανακοίνωση και ζωντανά. 

Είναι καιρός να ξεφεύγουμε κι’ εμείς ως ΜΜΕ από τα τετριμμένα και να προσπαθούμε να ενημερώνουμε τους πολίτες για όλα τα σημαντικά θέματα που αφορούν ευρύτερα το παγκόσμιο και όχι απαραίτητα τον μικρόκοσμο της Κύπρου…   

 

Ρε, είσαστε σίγουροι ότι δεν θα είναι υποψήφιος ξανά ο Νίκαρος;

d

Λοιπόν. 

Ο ΕΦΕΤΗΣ προβληματίζεται για κάτι. Είδα το Πρόγραμμα του ΝΙΚΑΡΟΥ για αυτό το ΣΚ για την Δευτέρα και για την Τρίτη (17/5). 

Ε, δεν θα το πιστέψετε. Σε 4 μέρες ο ΝΙΚΑΡΟΣ είχε: 

2 ΕΓΚΑΙΝΙΑ, ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ και θα ΠΑΡΑΣΤΕΙ ΣΕ ΔΥΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, όπου στη συνέχεια θα προβεί και σε δηλώσεις. 

Οκκκκ!!! Αν μέσα σε 4 μέρες ο ΝΙΚΑΡΟΣ έχει τόσες εμφανίσεις, εγώ διερωτώμαι: 

Είσαστε σίγουροι ότι δεν θα είναι ξανά υποψήφιος και το 2023 ο ΝΙΚΑΡΟΣ;  

 

Ίσως ο Σεντώνας στη θέση Λευτέρη

d

Να σας πω ένα κους κους που έμαθα; 

Λέγεται πως ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΕΝΤΩΝΑΣ ίσως να είναι τελικά ο νέος ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ του ΔΗΣΥ στη θέση του ΛΕΥΤΕΡΗ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ, ο οποίος ως γνωστό διορίστηκε στο Ευρωπαικό Ελεγκτικό Συνέδριο. 

Και αυτό διότι ο πρώτος επιλαχόντας ΝΙΚΟΣ ΤΟΡΝΑΡΙΤΗΣ δεν επιθυμεί να γίνει ευρωβουλευτής και ως εκ τούτου σειρά έχει η δεύτερη επιλαχούσα ΕΛΕΝΗ ΣΤΑΥΡΟΥ ΣΥΡΟΥ. 

Όπως λέγεται όμως, χωρίς να είναι σίγουρο ακόμη, η ΕΛΕΝΗ σκέφτεται και αυτή να μην αποδεχτεί την θέση και ως εκ τούτου σειρά έχει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΕΝΤΩΝΑΣ. 

Πάντως Ο ΕΦΕΤΗΣ θεωρεί πως ο ΣΕΝΤΩΝΑΣ έχει ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ και θα εκπροσωπεί επάξια τον ΔΗΣΥ στις Βρυξέλλες. 

 

«Είτε Μαυρογιάννης είτε Ασπρογιάννης θα είμαστε 2o γύρο»

d

Μάνα μου ρε. 

Έχει τόσο καιρό να δω τους ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ μου να παίρνουν τα πάνω τους, να μιλούν με πυγμή, να εμφανίζονται βέβαιοι και σίγουροι για τις αποφάσεις τους που το πεθύμησα. 

Ε, μα. 

Άφησαν τόσο καιρό τον ΑΒΕΡΩΦ να παίζει μόνος του, εβαρεθήκαμε σιόρ. Κάμετε και λλίο αντιπολίτευση τα ευλογημένα να γουστάρουμε. 

Τώρα όμως που στάρταρε το ΑΚΕΛ, Ο ΕΦΕΤΗΣ σας μεταφέρει τι του είπαν σύντροφοι: 

«Είτε Μαυρογιάννης είτε Ασπρογιάννης θα είμαστε δεύτερο γύρο».  

Για να δούμε Σύντροφοι τι θα κάνετε… 

 

Στις «Διαταγές Πάλμα» όλο το ΔΗΚΟ…  

d

Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΛΜΑΣ είναι ο ΕΠΙΤΑΛΑΡΧΗΣ του ΝΙΚΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ και αναπόφευκτα μόλις αποφασίσει το ΔΗΚΟ να στηρίξει Νίκο, τότε όλο το δυναμικό του ΔΗΚΟ θα είναι υπό τις ΟΔΗΓΙΕΣ και ΕΝΤΟΛΕΣ του ΠΑΛΜΑ

‘Όλα εδώ πληρώνονται’ μου έλεγε πρώην ΔΗΚΟικός που συζητούσαμε το θέμα. Ο Βασίλης, πρόσθεσε, ήταν από τους αγαπημένους του Τάσσου μετά σκοτωθήκαν με τον Νικόλα και ο Βασίλης μεταπήδησε στην κλίκα Καρογιάν όπου κατάφερε να διοριστεί υφυπουργός παρά τω προέδρω του ΝΙΚΑΡΟΥ. 

Τώρα όλοι οι ΔΗΚΟικοί που τον κατηγορούσαν και δεν τον χώνευαν θα εκτελούν οδηγίες του’ κατέληξε ο πρώην ΔΗΚΟικός με χαμόγελο ικανοποίησης και εκδίκησης…  

 

Κάμποσα οράματα ρε παιδιά... 

d

Περιμέναμε λοιπόν τον Νίκο να μιλήσει. Να εξαγγείλει. Να δούμε και τι θα πει. 

Και τι είπε; Μας είπε για κάμποσα Οράματα που έχει.

Δεν δεσμεύτηκε για τίποτα παρά μόνο ότι ΔΕΝ θα κάνει κόμμα (ναι αλλά για τούτο δεσμεύτηκε και ο Γιώργος Βασιλείου και ο Γιώργος Λιλλήκας). 

Που λέτε. Δεν μας είπε τίποτα ο ΝΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ. Μας είπε πώς σκέφτεται την Κύπρο αλλά δεν μας είπε θα κάνω αυτό και εκείνο. Δεν υποσχέθηκε τίποτα, δεν δεσμεύτηκε για τίποτα, δεν εξήγγειλε τίποτα ουσιαστικά. 

Σωστά διερωτήθηκαν τις προάλλες στο ΔΗΣΥ ‘μα καλά ρε Νικολή μου 9 χρόνια μέλος της Κυβέρνησης του ΔΗΣΥ και δεν είπες, δεν εισηγήθηκες ούτε και ένα όραμα για να υλοποιηθεί και τώρα τα θυμήθηκες όλα; Τα μάζευες δηλαδή για τον εαυτό σου;’ Διερωτώνται στην Πινδάρου. 

Πάντως Νίκο μου έχω κι’ εγώ ένα όραμα. Να πιάννω μισθό 10,000ευρώ τον μήνα και να κάνω διακοπές πάνω σε γιοτ…  σχολίαζε τις προάλλες ένας φίλος του ΕΦΕΤΗ σε μια παρέα 5-6 ατόμων που γινόταν πολιτικό κους κους για την εξαγγελία του Νίκου.

 

Η Τσιρίδου από την εξωτερική… με 9 ερωτήματα

d

Και εκεί που δεν το περιμένεις, σου έρχεται η ΦΩΤΕΙΝΗ ΤΣΙΡΙΔΟΥ και βγάζει την ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΗ και την ΠΙΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ανακοίνωση του ΔΗΣΥ -που εκδόθηκε μέχρι στιγμής- για την υποψηφιότητα ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ.  

Μου έρχεται λοιπόν email από ΔΗΣΥ, το ανοίγω, βλέπω ότι είναι δήλωση Βουλεύτριας Λεμεσού Φωτεινής Τσιρίδου και υποψιάζομαι ότι θα μας λέει για κανένα από τα θέματα που ασχολείται στη Βουλή, τα οποία ενώ μεν είναι ουσιαστικά και σοβαρά είναι boring as hell από πλευράς δημοσιογραφικού και πολιτικού κουτσομπολιού. 

Άρα με λλία λόγια έννεν θέματα που θα συζητήσει Ο ΕΦΕΤΗΣ με την παρέα του

Όμως αυτή η δήλωση ήταν αλλιώς. Ήταν HARDCORE ΠΟΛΙΤΙΚΗ αφού καλούσε τον ΝΙΚΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ να απαντήσει σε 9 ερωτήματα, εκ των οποίων βρίσκω τουλάχιστον 2 πολύ εύστοχα

1/ Γιατί δεν κατέθεσε ως μέλος της κυβέρνησης, έστω και μια πρόταση και εισήγηση για αυτά που σήμερα παρουσιάζει ως τα «οράματα» του;

2/ Με ποιου την πολιτική συμφωνεί επιτέλους ο Νίκος Χριστοδουλίδης, με αυτή του προέδρου Αναστασιάδη και του Δημοκρατικού Συναγερμού ή με αυτή του Νικόλα Παπαδόπουλου και του ΔΗΚΟ;

Διαβάστε εδώ και τα 9 ερωτήματα της ΤΣΙΡΙΔΟΥ (του ΔΗΣΥ δηλαδή)

Υγ. Έχει παρασκήνιο με ΤΣΙΡΙΔΟΥ και τον ρόλο που θα έχει στις ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ. Θα σας το πω μάλλον την άλλη βδομάδα. 

 

Επιτελείο Νίκου: Ένταση με επικοινωνιολόγο για copy paste

d

Η πρώτη σκληρή ένταση προέκυψε στο ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΝΙΚΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ, όπως μαθαίνει Ο ΕΦΕΤΗΣ, μετά και την αποκάλυψη ότι ατάκες που χρησιμοποίησε ο ΝΙΚΟΣ στην εξαγγελία του ήταν ΚΛΕΜΜΕΝΕΣ από ομιλίες του ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΣΟΥΛΙΔΗ το 2008 όταν ο δεύτερος ήταν υποψήφιος του ΔΗΣΥ στις Προεδρικές εκλογές. 

Πιο συγκεκριμένα, ο ΝΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ, είχε στην εξαγγελία του COPY PASTE φράση του ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΣΟΥΛΙΔΗ που έλεγε συγκεκριμένα: 

«ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ ΕΣΠΑΣΕ. ΤΟ ΚΥΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ» 

Μάλιστα κυκλοφορά και σχετικό βίντεο δείτε το και συνεχίζουμε με την ένταση στο επιτελείο: 

Με το που σκάει λοιπόν η υπόθεση ΚΛΟΠΗΣ ΑΤΑΚΑΣ έγινε ο κακός χαμός στο ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ όπως μαθαίνει Ο ΕΦΕΤΗΣ. 

Οι μισοί κατηγόρησαν τον εξ Ελλάδος ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟ ΓΙΩΡΓΟ ΦΛΕΣΣΑ, ο οποίος ήταν και ο Επικοινωνιολόγος το 2008 του ΚΑΣΟΥΛΟΥ. Τον κατηγόρησαν ότι COPΑΡΕ την φράση ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΝΙΚΟ

Οι άλλοι μισοί όμως είπαν, έμαθε Ο ΕΦΕΤΗΣ, ότι ο ΝΙΚΟΣ ήταν ΦΟΥΛ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ και ΥΠΟΤΙΜΗΣΕ το γεγονός ότι θα το θυμόταν κανένας. Θεώρησε πως ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θα θυμόταν ότι την ίδια ατάκα την είπε ΠΡΩΤΟΣ Ο ΚΑΣΟΥΛΟΣ το 2008.

«ΥΠΕΡΟΨΙΑ» ήταν το σχόλιο φίλου του ΕΦΕΤΗ στο πολιτικό κους κους που έγινε τις προάλλες στο PIER ONE, προσθέτοντας πως «η ΥΠΕΡΟΨΙΑ κύριοι έκρουσε πολλούς και μάλλον θα κρούσει ακόμη έναν»…  

Λοιπόν. Κοπέλες και κοπέλια: Σημασία έχει ένα πράμα: Ότι η προεκλογική άρχισε και το κλίμα είναι ΤΕΛΕΙΟΟΟΟΟΟ. Πολλά κους κους, πολλά κουτσομπολιά. Stay tuned… 

>>> Όλο το ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ της Offsite εδώ <<< 

Byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Home