Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Influencer πόζαρε δίπλα σε νεκρό λευκό καρχαρία (Φώτος-Βίντεο)

Offsite Team
- 03.08.2022

Influencer πόζαρε δίπλα σε νεκρό λευκό καρχαρία (Φώτος-Βίντεο)

Αντιδράσεις στα social media - Κινέζα influencer πόζαρε δίπλα σε νεκρό λευκό καρχαρία και μετά τον έφαγε

Μια κινέζα influencer βρίσκεται στο επίκεντρο αστυνομικής έρευνας μετά τη δημοσιοποίηση βίντεο που τη δείχνει να ποζάρει χαμογελαστά δίπλα σε λευκό καρχαρία, ενώ λίγο μετά τον ψήνει και τον τρώει.

Tizi bought the shark at a seafood market in Nanchong

Το υλικό δείχνει τη vlogger, που είναι γνωστή ευρέως με το ψευδώνυμο Tizi, να απολαμβάνει το ψάρι που σύμφωνα με την αστυνομία της πόλης Ναντσόνγκ είναι ένας λευκός καρχαρίας.

 «Μπορεί να μοιάζει άγριος, όμως το κρέας του είναι πραγματικά πολύ τρυφερό», λέει η ίδια, ενώ δαγκώνει μεγάλα κομμάτια από το ψημένο στα κάρβουνα κρέας.

Όπως μεταδίδει ο Guardian, στο βίντεο, το οποίο αργότερα λόγω της κατακραυγής διαγράφηκε, η ίδια φαίνεται να ξαπλώνει δίπλα στο ψάρι σε μια προσπάθεια να δείξει πόσο μεγάλο είναι. Στη συνέχεια, ο καρχαρίας κόπηκε σε κομμάτια, μαριναρίστηκε και ψήθηκε σε μπάρμπεκιου.

Tizi posted a video to her 7.8 million followers, proclaiming the meat as “super tender”

Οι λευκοί καρχαρίες έχουν καταταχθεί από τη Διεθνή Ένωση για την Προστασία της Φύσης στα ευπαθή είδη - ένα βήμα πριν χαρακτηριστούν απειλούμενα, ενώ οι πληθυσμοί τους βρίσκονται σε απειλή τις τελευταίες δεκαετίες.

Στην Κίνα ανήκουν στα προστατευόμενα είδη. Η παράνομη κατοχή τους μπορεί να οδηγήσει σε κάθειρξη έως δέκα χρόνων.

 

Η ενέργεια της influencer προκάλεσε οργή στα social media. Η ίδια, πάντως ανέφερε σε τοπικά μέσα πως βρήκε τον καρχαρία μέσω «νόμιμων οδών», αν και η τοπική υπηρεσία τη διέψευσε, λέγοντας πως οι ισχυρισμοί της «είναι μη συμβατοί με την πραγματικότητα» και πως την έρευνα έχει αναλάβει η αστυνομία.

news247.gr

Home