Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Μια χαρά τα πάει η Φιάκκου… θα την ψάχνουν

Offsite Team
- 27.02.2024

Μια χαρά τα πάει η Φιάκκου… θα την ψάχνουν

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΕΦΕΤΗΣ

(Από τον ΕΦΕΤΗ που δημοσιεύτηκε την Κυριακή 25/02/2024)

Η Ιωάννα Φιάκκου είναι η Πρόεδρος Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων και ανέβασε την ΑΡΧΗ σε άλλα επίπεδα.

Επί προεδρίας της η ΑΡΧΗ πέτυχε όχι μόνο ένα ισχυρό εποπτευόμενο στοιχηματικό περιβάλλον, και επ’ αυτού δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι η ΦΙΑΚΚΟΥ είναι ο ΦΟΒΟΣ και ο ΤΡΟΜΟΣ των στοιχηματικών εταιρειών, αλλά και διάφορα εργαλεία προς όφελος της κοινωνίας. 

Για παράδειγμα τις προάλλες παρουσιάστηκε από την ΑΡΧΗ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΩΝ η πλατφόρμα exclusion.cy, η οποία είναι πλατφόρμα αυτοαποκλεισμού από διαδικτυακό στοίχημα. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

Δηλαδή ο οποιοσδήποτε νιώθει την ανάγκη να αυτοαποκλειστεί από το διαδικτυακό στοίχημα μπορεί να μπει σε αυτή την πλατφόρμα, η οποία σφραγίζει την είσοδο του χρήστη από όλες τις online στοιχηματικές δραστηριότητες. Ο χρήστης μάλιστα έχει την επιλογή να επιλέξει το διάστημα που θέλει να αυτοαποκλειστεί. 

Μπορεί κάποιοι να το θεωρούν ως ‘πελλάρα’ αλλά Ο ΕΦΕΤΗΣ γνωρίζει αρκετά πρόσωπα που για να μην μπαίνουν στον πειρασμό να στοιχηματίσουν διαγράφουν τις διάφορες εφαρμογές από το κινητό τους, έτσι ώστε να αποφύγουν να ‘πετάξουν τα ριάλια τους’ στο στοίχημα. Τώρα θα μου πείτε, ‘ε, καλά δεν το ξανακατεβάζει;’. Ναι σωστά αλλά μέχρι να μπει στην διαδικασία να κατεβάσει εκ νέου την εφαρμογή και να ξαναβάλει τους κωδικούς  του, περνάει κάποιος χρόνος που ίσως το ξανασκεφτεί. 

Η ΙΩΑΝΝΑ πάντως κάνει πολύ καλή δουλειά, και ο ΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ ίσως να πρέπει να αρχίσει από τώρα να ψάχνει τον αντικαταστάτη της αφού η θητεία της ΦΙΑΚΚΟΥ τελειώνει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο... εκτός αν θα αφήσει την Φιάκκου (δοκιμασμένη λύση) μιας και η Ιωάννα δικαιούται ακόμη μια θητεία.

 

0
Home