Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Ο ΕΦΕΤΗΣ: Η σφαγή στο Στρόβολο και ο Κάτσης…

ΕΦΕΤΗΣ
- 25.02.2024

Ο ΕΦΕΤΗΣ: Η σφαγή στο Στρόβολο και ο Κάτσης…

Παραπολιτικά, κους-κους και άλλα για να μην μένετε αδιάβαστοι

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΕΦΕΤΗΣ (*Για όσους αναγνώστες δεν είναι εξοικειωμένοι με την γραφή του ΕΦΕΤΗ: Στην Στήλη ακολουθούν διάφορα αυτόνομα θέματα, σχόλια, παρασκήνια. Συνεπώς αν σας ενδιαφέρει το θέμα που αναφέρεται ο Τίτλος θα πρέπει να κάνετε scroll down για να το εντοπίσετε - συνήθως βρίσκεται τελευταίο στη σειρά)

Οι πιο δραστήριοι Βουλευτές…

D

Αυτούς τους εννέα θεωρούν οι πολίτες ως τους πλέον δραστήριους βουλευτές. 

Ποιους;;;;;;;;

Θα σας πω την ΠΡΩΤΗ: ΕΙΡΗΝΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Διαβάστε εδώ αναλυτικά την ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ που δημοσιεύει η OffsiteNews, στην οποία υπάρχουν ενδιαφέροντα στοιχεία.

 

Σαν σιγανοπαπαδιά ο Χριστοδουλίδη, τους την έφερε… 

D

Ο ΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ προχώρησε σε μια ‘αιφνιδιαστική’ κίνηση ΜΑΤ ως προς το θέμα της ακρίβειας, την ώρα που ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ άρχισαν να αυξάνουν τα πυρά τους κατά της κυβέρνησης για το ίδιο θέμα. 

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, σαν ‘σιγανοπαπαδιά’ ετοίμασε επτά μέτρα (παράταση τριών που ήδη εφαρμόζονται και άλλα τέσσερα καινούργια μέτρα) προς αντιμετώπιση της ακρίβειας και με διάγγελμά του προς τους πολίτες (θυμάστε που είπε πως στους μόνους που θα δίνει λογαριασμό είναι στους πολίτες) τα εξήγγειλε.

Μάλιστα ως προς το ΧΑΡΑΤΣΙ των 350ΕΥΡΩ προς τις εταιρείες που επιβλήθηκε επί ΑΚΕΛ / ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ, με μια αριστοτεχνική κίνηση ο ΝΙΚΟΣ μας το κατάργησε ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΙΚΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Για το ίδιο θέμα ΛΑΙΚΙΖΑΝ τα κόμματα στην ΒΟΥΛΗ έχοντας μάλιστα καταθέσει και ΕΞΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΝΟΜΟΥ, ναι για το ίδιο θέμα

Και ξέρετε τι είναι το αστείο; Από τις 6 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΝΟΜΟΥ μόνο μια προνοούσε ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ του ΕΤΑΙΡΙΚΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΤΩΝ €350 και αυτή η κατάργηση να γίνει σταδιακά μέχρι το 2026. 

Και τσουυυυυυυπ, πετάγεται ο ΝΙΚΟΣ μας και τους χαλά τα σχέδια. 

Και κλααααααααααααααααααααααμα στο ΑΚΕΛ και στο ΔΗΣΥ……..

 

Μια χαρά τα πάει η Φιάκκου… θα την ψάχνουν

D

Η Ιωάννα Φιάκκου είναι η Πρόεδρος Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων και ανέβασε την ΑΡΧΗ σε άλλα επίπεδα.

Επί προεδρίας της η ΑΡΧΗ πέτυχε όχι μόνο ένα ισχυρό εποπτευόμενο στοιχηματικό περιβάλλον, και επ’ αυτού δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι η ΦΙΑΚΚΟΥ είναι ο ΦΟΒΟΣ και ο ΤΡΟΜΟΣ των στοιχηματικών εταιρειών, αλλά και διάφορα εργαλεία προς όφελος της κοινωνίας. 

Για παράδειγμα τις προάλλες παρουσιάστηκε από την ΑΡΧΗ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΩΝ η πλατφόρμα exclusion.cy, η οποία είναι πλατφόρμα αυτοαποκλεισμού από διαδικτυακό στοίχημα. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

Δηλαδή ο οποιοσδήποτε νιώθει την ανάγκη να αυτοαποκλειστεί από το διαδικτυακό στοίχημα μπορεί να μπει σε αυτή την πλατφόρμα, η οποία σφραγίζει την είσοδο του χρήστη από όλες τις online στοιχηματικές δραστηριότητες. Ο χρήστης μάλιστα έχει την επιλογή να επιλέξει το διάστημα που θέλει να αυτοαποκλειστεί. 

Μπορεί κάποιοι να το θεωρούν ως ‘πελλάρα’ αλλά Ο ΕΦΕΤΗΣ γνωρίζει αρκετά πρόσωπα που για να μην μπαίνουν στον πειρασμό να στοιχηματίσουν διαγράφουν τις διάφορες εφαρμογές από το κινητό τους, έτσι ώστε να αποφύγουν να ‘πετάξουν τα ριάλια τους’ στο στοίχημα. Τώρα θα μου πείτε, ‘ε, καλά δεν το ξανακατεβάζει;’. Ναι σωστά αλλά μέχρι να μπει στην διαδικασία να κατεβάσει εκ νέου την εφαρμογή και να ξαναβάλει τους κωδικούς  του, περνάει κάποιος χρόνος που ίσως το ξανασκεφτεί. 

Η ΙΩΑΝΝΑ πάντως κάνει πολύ καλή δουλειά, και ο ΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ ίσως να πρέπει να αρχίσει από τώρα να ψάχνει τον αντικαταστάτη της αφού η θητεία της ΦΙΑΚΚΟΥ τελειώνει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο... εκτός αν θα αφήσει την Φιάκκου (δοκιμασμένη λύση) μιας και η Ιωάννα δικαιούται ακόμη μια θητεία.

 

Είδαν και έπαθαν με τους special αστυνομικούς και τώρα θέλουν και special πυροσβέστες

D

Ως κοινωνία ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ !!! 

Γιατί; 

Διότι είχαμε αυτό τον ΗΛΙΘΙΟ ΘΕΣΜΟ των SPECIAL ή στα ελληνικά ‘ΕΙΔΙΚΩΝ’ ΑΣΥΝΟΜΙΚΩΝ και ακόμη μέχρι σήμερα δημιουργούνται προβλήματα με αστυνομικούς δυο ταχυτήτων κτλ κτλ. 

Η ειδικότητα αυτή, των SPECIAL, ανακαλύφθηκε προ 10ετιών για να βάζουν από τα παράθυρα ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ, και θεωρείτο ως ο ΠΡΟΘΑΛΑΜΟΣ για να γίνεις ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ

Πήγαινες στον ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ της επαρχίας σου, ούτε καν σε επίπεδο Αρχηγού, και αν τον ήξερες σε βάφτιζε ‘SPECIAL’ σου έδινε στολή και την επομένη ήσουν ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ. 

Σιγά, σιγά τα πράματα εξελίχθηκαν και πλέον δεν είναι τόσο απλός ο διορισμός ωστόσο έμειναν στο ΣΩΜΑ κάμποσοι SPECIAL ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ, οι οποίοι εννοείται και με το δίκαιο τους σε κάποια φάση άρχισαν να ζητούν ΙΣΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ όπως τους κανονικούς αστυνομικούς. 

Αυτό είναι εν συντομία το story των SPECIAL και ο ΧΑΡΤΣΙΩΤΗΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕ

Αλλά ο νέος ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, μάλλον δεν το γνωρίζει, διότι τώρα, όπως διάβαζα τις προάλλες στην OFFSITENEWS προωθείται ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ SPECIAL ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ

Δηλαδή πάμε να δημιουργήσουμε σύγχυση και νεκατωσιές σε ένα ΣΩΜΑ που μέχρι σήμερα ας πούμε είναι πιο συγυρισμένο από την ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Αυτοί οι special πυροσβέστες θα είναι υπεύθυνοι για βοηθητικά και γραφειακά καθήκοντα όπως και για φρούρηση κτιρίων και εγκαταστάσεων. 

Τι να πεις. Καλά ξεμπερδέματα…

 

Ποιες οχτώ κατηγορίες πολιτών ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ με ΤΙΠΟΤΑ τις κάμερες... 

D

Υψηλό ζήλο βλέπουμε από ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ και άλλους για τις ΚΑΜΕΡΕΣ ή το λεγόμενο σύστημα φωτοεπισήμανσης για να το βγάλουν ΣΚΑΡΤΟ

Η αλήθεια είναι πως το ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ με κάποιες ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ, όπως η ΠΑΤΕΝΤΑ που έκανε η ΠΟΛΙΤΕΙΑ (και όχι οι κάμερες) να σβήνει το ΠΡΑΣΙΝΟ ΒΕΛΟΣ ΓΙΑ ΔΕΞΙΑ απότομα, χωρίς προειδοποίηση και χωρίς να ανάβει το πράσινο για ευθεία. Αυτό πρόκειται για μια ΠΑΓΙΔΑ διότι προηγουμένως τα φώτα ΔΕΝ λειτουργούσαν έτσι. Άναβε το πράσινο βέλος για δεξιά στροφή και μετά άναβε το πράσινο και για ευθεία. Τώρα μεσολαβεί για κάποια δευτερόλεπτα FULL ΚΟΚΚΙΝΟ με αποτέλεσμα να την πατήσεις. ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟ. 

Κατά τα άλλα οι ΚΑΜΕΡΕΣ είναι μια χαρά.

Και το ΜΕΓΑΛΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΟΥΣ είναι πως ΔΕΝ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ούτε ποιος ή ποια είσαι, ούτε αν είσαι πολιτικός, ούτε αν είσαι ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ή συγγενής ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ

Διότι αυτές οι κατηγορίες ατόμων που αναφέραμε είναι αυτές που ΠΑΟΥΡΙΖΟΥΝ ΤΩΡΑ εναντίον των ΚΑΜΕΡΩΝ. 

Σε έπιανε Αστυνομικός και είχες ΑΣΥΛΙΑ από ΛΑΠΟΡΤΟ αν ήσουν / είσαι:

1/ Πολιτικός

2/ Επώνυμος 

3/ Αστυνομικός 

4/ Σύζυγος Αστυνομικού 

5/ Γιος ή κόρη Αστυνομικού 

6/ Πατέρας ή μητέρα Αστυνομικού 

7/ Πεθερός ή πεθερά Αστυνομικού 

8/ Σε κάποιες περιπτώσεις την γλύτωνες αν ήσουν και κουμπάρος Αστυνομικού 

Δηλαδή μιλούμε για καμιά 50ΑΡΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ κόσμο που ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕ ΑΣΥΛΙΑ στα λαπόρτα ενόσω ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΜΕΡΕΣ.

Ε, τώρα ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ. Δεν θα φωνάζουν όταν έχασαν τέτοια ασυλία;;;;;;;;;;;;

Ωεοοοοοοοοοοοοο

 

Μα τι γίνεται με τον Κάτση;;;;;;;;;

D

Τον ξέρετε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Το όνομα αυτού ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΣΗΣ. 

Όπου βρεθώ και όπου κάτσω, ακούω για αυτόν τον Κάτση

Μα τι γίνεται; 

Έψαξα το θέμα, και είναι υποψήφιος ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ. Βρήκα το βιογραφικό του και θα σας το παρουσιάσω, ώστε να πάρετε μια γεύση αλλά μετά θα σας πω αυτό που μου κίνησε την περιέργεια για αυτό τον τύπο που εμφανίστηκε από το πουθενά και συνεχώς τον ακούω σε διάφορες συζητήσεις

Σύντομο CV: Ο Δήμος Κάτσης γεννήθηκε στη Λεμεσό την 1η Οκτωβρίου του 1979. Σπούδασε νομική στο πανεπιστήμιο του Μπρίστολ, όπου κατέχει μεταπτυχιακό στον τομέα των ευρωπαϊκών εμπορικών συναλλαγών. Έχει λάβει μεταπτυχιακό τιτλο στα Ανθρώπινα δικαιώματα και στην εκδημοκρατικοποίηση από το Πανεπιστήμιο της Μάλτας, μετά από πλήρη υποτροφία που έλαβε από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Εργάστηκε ως νομικός στη Μάλτα, στην Αθήνα και στο Τελ Αβίβ, και από το 2010 διατηρεί την δικηγορική του εταιρία στη Λεμεσό. Έχει υπηρετήσει σε διοικητικά συμβούλια διεθνών οργανισμών και/ή εταιριών, και διαθέτει τον τίτλο του Καθηγητού στο Pericles Able Project, το οποίο είναι ένα αμερικανικό διεθνές πανεπιστήμιο, στο οποίο διδάσκει τα τελευταία 13 χρόνια.

Λοιπόν. Εξαγγέλλει ο ΚΑΤΣΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ για την Αντιδημαρχία Λεμεσού, και στηρίζεται μετέπειτα από ΑΚΕΛ, ΔΗΚΟ και ΕΔΕΚ

Ως εδώ τίποτα το περίεργο. Αντιθέτως, ‘λογικό’ θα πει κάποιος αφού αυτά τα τρια κόμματα στηρίζουν και από κοινού τον ΑΡΜΕΥΤΗ για Δήμαρχο. 

Αλλά μετέπειτα, ακούω και τη ΔΗΠΑ να στηρίζει τον ΔΗΜΟ ΚΑΤΣΗ… 

Ώπα ρε. Κάτι γίνεται εδώ. 

Και μετά. Τι ακούω; Και κάμποσοι ΣΥΝΑΓΕΡΜΙΚΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΤΣΗ…

Κάποιοι μπορεί να το θεωρήσουν και λογικό αφού ο υποψήφιος του ΔΗΣΥ για την αντιδημαρχία Λεμεσού είναι ηλικίας 73 ΕΤΩΝ !!! Ηλικιακός ρατσισμός θα μου πείτε; Εδώ στην Αμερική εκλέγουν 80άρηδες. Κανένας ηλικιακός ρατσισμός αλλά Ο ΕΦΕΤΗΣ έχει συγκεκριμένη προσέγγιση επί του θέματος. Υπάρχουν αρκετοί νεαροί που θέλουν να προσφέρουν και που μπορούν να πετύχουν. Οι ηλικιωμένοι μπορούν να προσφέρουν την εμπειρία τους, την γνώση τους από άλλα πόστα. Όχι στην πρώτη γραμμή. 70 ετών τα ευλοημένα ούτε στην Πολιτική Άμυνα δεν σε πιάννουν…  

Όπως και να έχει πίσω στο θέμα μας: τα σχόλια που ακούει Ο ΕΦΕΤΗΣ για τον ΔΗΜΟ ΚΑΤΣΗ έχουν δυο χαρακτηριστικά:

1/ Είναι όλα θετικά και τα καλύτερα

2/ Προέρχονται από όλους τους χώρους.

Για να δούμε τι θα γίνει με τον Κάτση…

 

Σφαγή στο Στρόβολο…

D

Σφαγή αναμένεται να γίνει στο ΔΗΜΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ μετά και την επίσημη εξαγγελία από τον ΑΝΤΡΕΑ ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ τον νυν δήμαρχο. 

Ο ΕΦΕΤΗΣ σας το είπε εδώ και καιρό ότι ο ΑΝΤΡΕΑΣ το σκέφτεται και τελικά το αποφάσισε και εξήγγειλε ανεξάρτητη υποψηφιότητα. 

Οπόταν τώρα έχουμε τρεις υποψήφιους και ΜΕΓΑΛΟ ΝΤΕΡΜΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ:

ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΑΥΡΙΝΙΔΗ που υποστηρίζεται από ΔΗΚΟ και ΑΚΕΛ μέχρι στιγμής 

ΧΡΙΣΤΟ ΤΣΙΓΚΗ που υποστηρίζεται από ΜΙΣΟ ΔΗΣΥ και ΔΗΠΑ 

ΑΝΤΡΕΑ ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ υποστηρίζεται από τον άλλο ΜΙΣΟ ΔΗΣΥ και αναμένεται να στηριχθεί από ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ αλλά και ΕΛΑΜ

Η ΕΔΕΚ δεν είπε ακόμη την τελευταία της λέξη ποιον θα στηρίξει στο ΔΗΜΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟ όπως και δεν είπε την επιλογή της για τον ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

Λοιπόν έφυγα – Δείτε την ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ Η OFFSITENEWS 

>>> Όλο το ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ -Ο ΕΦΕΤΗΣ & 9ος ΚΥΚΛΟΣ- της Offsite εδώ <<< 

Byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

0
Home